ekimannesi_ Merhaba Bebeğim 35. Haftada şuan kg 2250 gram ve boyu 44 cm her seyi yemeye calısıyorum dikkat ediyorum ama hep zayıf minyon bebek dediler daha sağlam işe yarar tavsiyeniz var mı 😕 muz süt kaşar peyniri ceviz badem hep tüketiyorum
Betusmsr ekimannesi_ Bende normal besleniyorum iri bebek dediler sinir oldum 😂 Bende buna çözüm arıyorum nasıl normal gelişim gösterecek
Ozge18 ekimannesi_ 36+6 da doğum yaptım benimde hep bebeğim geriden geliyordu 2585 doğdu tamamen genetik eşim ve bende minyon insanlarız hiç üzmeyin kendinizi
nilkan ekimannesi_ Bazı bebekler genetik olarak zayıf bazılarıysa daha kilolu olabiliyor, kimsenin hamileliğide aynı olmuyor sonuçta üzmeyin o tatlı canınızı siz elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz sağlığı yerinde olsun benim arkadaşim da 2500 doğum yaptı şimdi bebeği 4 aylık kilosu boyu herşeyi normal gelişimi de öyle doktorunuz sorun gördüyse zaten sizi yönlendirir kimsenin ddiğine kulak asmayın hayırlısısyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
ekimannesi_ Betusmsr valla hepimizin derdi farklı😂 eşimin boyu uzun kilosu gayet normal mesela hem doğuş hem şuan, ben kendim 1950 doğmuşum mesela doktor genetik olabilir sana çekmiş olabilir dedi şuanda boyum 1.60 😂
Htccndn Betusmsr benimkinede 30 haftalıkken iri bebek dedi doktor 2 hafta önden gidiyor dedi 1800 kg dedi bugün gittim kontrole normale dönmüş canım 2235 kg dedi şuan 33+4 günlük hamileyim ☺️ bence normale dönüyor geri
littlemiddle ekimannesi_ sizlerin boy kilo ortalamasını sormaya gelmiştim, gerek kalmadı yazmışsınız. Neden uzaklarda aramayın 😊 1.80 de erkek için uzun sayılmaz, ortalama bir boy, siz de öyleymişsiniz. Demek ki bebis de minyon olacak, sağlıkla gelsin 😊
Ecemmm07 ekimannesi_ aynı haftada gitim 35+5 te banda gayet iyi uzun ama biraz zayıf dedi 2500 demişti biraz daha alsa iyi olur dedi yarın tejarar gicem muz avkdo meyve kısaca kaşar yedim bakalım bi haftada almışmı ama doktor sorun olmaz dedi almsada sadece normal dogum zor olur dedi
Htccndn ekimannesi_ sıkma canını canım dediğim gibi genetik olabiliyor böyle şeyler bir sıkıntı olsaydı bence doktor söylerdi sen yine aynı şekilde beslenmeye bence devam et havuç suyuda iç oda iyi geliyor derler sen canını sıkarsan bebekte etkilenir bundan kafana takma böyle şeyleri bebeğin sağlıklıysa gerisini kafana takma ☺️
Aybukealtintas ekimannesi_ merhaba bu konuda kendini suçlamayın lütfen siz ister aç kalın, ister delice yiyin bunun hiçbir önemi yok o bebek yapısal olarak ne kadar büyümesi gerekiyorsa o kadar büyür. Siz normal sağlıklı beslenmenize dikkat edin yeter zayıf ya da kilolu olması sağlıklı olup olmadığıni göstermez
Aslaninannesi_ Benim bebişimde biraz iri size yediklerimi yazıyorum Öncelikle süt ve muzu kendiniz çekin mutlu süt içine bal koyun hergün tüketin sabahları Avokado muhakkak tüket kapya biber mor lahana Kuruyemiş semiz otu et haşlama somon ve hergün yoğurt yumurta