Kkardelenn1 Kızlar iki gün önce betam 14.45 çıktı bugün bakıldı 3.30 a düşmüş sanırım kimyasal gebelik hala bir kanamam yok başına böyle bir şey gelen varsa nasıl bir süreç yaşadığını söyleyebilir mi
melegim01_ Kkardelenn1 gecmıs olsun cnm 2 ay önce bende oldu beta 29 sonra 16 ya dustu kimyasal gebelık adet kanıyla gidiyor
Kkardelenn1 melegim01_ bana tarlusal adet sökücü verdi doktor herhalde normal bir gebelik oluşmaz zaten gönül rahatlığı ile içmek istiyorum
Nhlhmz11 Kkardelenn1 benimde öyle oldu şubat ayında önce arttı iki katı sonra düştü, doktor kanama olunca atarsın dedi, kimyasal oluyormuş, testten bir iki gün sonra da adet oldum ve 10 gün kadar sürdü, çok fazla kanamam oldu 🙄
melegim01_ Kkardelenn1 bana hıc ilac vermediler cnm adet kanamam basladj adet bitince bir daha beta testi yaptılar sıfırlandı deger sonra normal devam ettim
melegim01_ Kkardelenn1 buyuk ihtimal adet söktürücü verecektir cnm üzme kendini herseyın hayırlısı öncelıkle
Kkardelenn1 Yaprak- bugün başladı adetim canım döngünün 44. Günü olmuş oldu peki sen hamile kalabildin mi kimyasal sonrası
seda_ay Bende kimyasalı 3 Ağustosta başladım 15 inde bitti bir hafta sonra tekrar başladı hala devam ediyor muayeneye gidinnce normal diyip gönderiyorlar 35 gün oldu nerdeyse normalmi hala lekelenmem var banada cevap verebilirmisiniz