Buskyksl Canesss aksine bebeğiniz bağışıklık kazanır ve hayvan ile büyümek gerçekten çok faydalı kulak asmayın söylenenleri dinlemeyin evcil hayvanınızın aşıları tamsa sorun yok
Zhrbjts Canesss 1 yıldır kedim var 24.haftadayım asiri tuy dokuyor kumunu vsde temizliyorum onunla sarılıp.uyuyoruz sukur bi problem yik ama duzenli ası ve parazitlerini yaptırıyorum dısarı cıkmıyor kumunu temizlerken eldiven maske kullanıyorum
Ysmnpmk Canesss daha evcil hayvandan insana bulaşan bir hastalık görmedim ama insandan insana bulaşan bicok hastalık var banada aynısını diyor çevrem ama bı kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor millet çok biliyor
Cevahir53 Canesss var canım benim doğuracam artık nerdeyse bana da herkes sahiplendir diyor ama asla istemiyoruz sahiplendirmek bende bebekle bu süreci geçiren var mı merak ediyorum nasıl geçti diye
Canesss Cevahir53 Instagramda sürekli karşıma çıkıyor bebeğiyle kedisi olanlar, gayet rahat gözüküyorlar
Cevahir53 Canesss bende öyle görüyorum bakalım valla o da elimize doğdu gönlümüz el vermez sahiplendirmeye