Aleyna_murat Kızlar ben başka bişey sormak istiyorum canım makarna salatası istiyor yiyen var mı aranızda içinde mayonez olduğu için tedirginim
Ftmnnr Gokturkmom_ mayonezin içinde çiğ yumurta olduğu için yememelisin denmişti bana çiğ şeyleri hamile iken tüketmek iyi değilmiş
Ftmnnr Larraa yumurtanin başka halı varmı haşlanmış yumurta asla yiyemiyorum tavada da sadesini yiyemiyorum ya salçalı olcak ya hiç Baska bı turlusu de kalmiyo bayadir hiç kaynatma flan yapmıyorum kokusuna tahammülüm yok hamile olmadan öncede böyleydi
Larraa Ftmnnr Biberli, mantarlı, kaşarlı omlet deneyebilirsiniz. Yada yine biber domatesle memenen olarak pişirip yiyebilirsiniz.
Ftmnnr HAvvAHmet başka bir şey yokmu içinde ikisi mi yumurta ve süt bunu bende deneyeceğim yumurta ile benimde aram yok
HAvvAHmet Ftmnnr tavaya margarin ya da tereyağı koyun sıvıyag ile yapinca beyazı çok görünüyor ben yiyemiyorum öyle.Bi kasede yumurta ve sütü çırpın keyfinize göre tuz baharat olabilir toz kirmizi biber vs. Bi tarafi pişince arasına bir yarısına biraz peynir çeşidi koyup ikiye katlanabilir ama ben ara ara kaşıkla aralarını açarak tek seferde iki tarafını da pişiriyorum cevirmiyorum falan.Dediğim gibi youtube dan daha detaylı keyfinize göre secebilirsiniz başka şekillerde ben bu sekilde sevdim böyle bilemiyorum umarım size de hitap eder 😊🫠
Ftmnnr HAvvAHmet beyazinin bu şekilde olduğunu da sayenizde öğrenmiş oldum bryazindan hoşlanmıyorum bunu muhakkak denyecegim peynir varsa hitap eder eminim
denizleo09 Yulaftan ya da kabaktan tost makinesinde lavaş tarzi bir şey hazırlıyorum içine kaşar, domates, avakado koyuyorum çok güzel oluyor diyet yaparken de böyle yapardım
HAvvAHmet Ftmnnr valla bence ondan su veya sıvıyag değince oluyo bi de iyice cirpilmali diye düşünüyorum yanılıyor olabilirim bu benim deneyimim 🥰 umarım begenirsiniz❣️