Çok geçmiş olsun, inşallah o mutluluğu siz de yaşarsınız 🙏
Benim için mucize oldu çünkü 🙏🧡
Değerleriniz aşağı yukarı benim gibi. Ben İstanbul Göztepe Medicalpark’ta başladım tüp bebek tedavisine. Orda bir kez PRP yaptırdım, yumurta gençleştirme oluyor. Normalde her ay bir tane yumurtam iğnelerle toplanma aşamasına geliyordu. PRP ile bikaç tane daha görünmeye başladı ama olgunlaşmadılar.
Sonra pandemi girdi araya, kapanmalar olunca başka hastane deneyelim istedik. Acıbadem Maslak Bülent Tıraş ve ekibi ile başladım yeniden. PRP yapıldı ama yine çok bir ilerleme olmadı. Sonra henüz kanıtlanmamış kök hücre naklini önerdiler, onu da yaptırdım. Maalesef ben de işe yaramadı. Yani bir yumurta yerine bikaç tane oluyordu ama olgunlaşmıyordu.
Yeniden Eski doktoruma döndüm. Bu arada alternatif tıp, akapunktur, ozon tedavisi, fitoterapi, hacı hoca, okunmuş şeyler, dualar hatimler derken 17 Şubat 2024 yılında hamile kaldık Allahıma binlerce şükür.
Bu arada çok yoruldum, vücudumu denek olarak kullandım. Vazgeçtim, evlat edinelim dedim ama eşim vazgeçmedi. Ama artık kabullenmiş ve sadece eşim istiyor diye devam eder olmuştum ☺️