Serap09 Ebbruc bende ocakta doğum yapacağım kısmetse bende birini uzun birini kısa almayı istiyorum bakalım
Ebbruc busra_2332 siyah inci kaliteli mi ya annemde oraya bak dedi de bana nedense çok ince gibi geliyo
Evrimnbe Serap09 abartılı dantelli şeyleri beğenmiyorum sade ve hep kullanabiliceğim tarz da alacağım 3 takım. 1 tanesi böyle elbiseli sabahlıklı diğeri trendyolmillanın https://www.trendyol-milla.com/trendyolmilla/siyah-kusakli-biye-detayli-kruvaze-viskon-dokuma-pijama-takimi-thmaw22pt1109-p-712355284 birtane daha alıcam yine böyle üstü bağlamalı hem hep kullanabilirim hem sade ve şık normal doğum yaparsam 1 gece kalınıyor zaten çekim vs yaptırmayacağım sevmiyorum hastane çekimlerini o halde o yüzden bunlae yeterli olur
Serap09 Evrimnbe evt siyahda güzel ama siyah giyme diyor annem bende siyahtan yanayım çekim mi hastanede kalmak bile ruh sıkıcı çekim yapmak köşede dursun aman güle güle kullanin
zkd34 Ben Eminönü havuzluhanda bir mağazadan gidip aldım ama instagramda rimelhome diye bir sayfa var oradaki modeller çok hoş, bakabilirsiniz bence
nergishanim Serap09 valla bana hepsi çok çirkin geldiği için normal bir pijama takımının büyük bedenini almayı düşünüyorum illa lohusa takımı olmasına gerek yok diye düşünüyorum
zkd34 Serap09 burdan link paylaşılıyor mu bilmiyorum ama shopier üzerinden satış yapıyorlar ordan bakabilirsiniz www.shopier.com/rimelhomewear
dlrbdrd Serap09 Allah allahh şaşırdım valla bana hiç böyle bir şey diyen olmadı ama saçma bence siyah giydik diye ölecek halimiz yok siyah yasta giyilir mantığıyla mı böyle diyorlar acaba hiç anlam veremedim