Minnaksever pinaarrylmz ben 3 ay çok kullandım çünkü bebeğim sürekli memedeydi çok büyük rahatlikti benim için sonrasında tabi bebek büyüyünce de oturturken kullandım arkasina destek olarak benim annem dikmişti tombul ve biraz sertti
themom95 pinaarrylmz valla ben cok kullandim baya 1 yaşına kadar kullandim nerdeyse dik duruş sağladığı için belin agrimiyor rahat oluyor yani
Enfal_06 pinaarrylmz bilmiyorum ki 9 gün önce doğum yaptım daha kullanmadım herkes çok kullanışlı dediği için aldım
kubranurleo Hem ben hem eşim çok kullandık emzirme yastığı. Çocuğun gazını çıkarırken filan da rahat oluyor. Ya da kucakta durmak isteyince 1 saat taşıyamazsın ama yastık üstünde rahat oluyor
gmz10 themom95 ben kullanmayı beceremiyorum galiba. Altına başka yastık da koyuyor musunuz? Bebiş çok küçük olduğu için mi bilmiyorum ama aşağıda kalıyor emzirme yastığı koyduğumda.
themom95 gmz10 hayir ekstra bir yastık koymadım hic belki bebegin büyüdükçe kullanması daha kolay olur
Elifyor Ben kullandım çok büyük rahatlık bence şu an 36 haftalık hamileyim hastane çantama da koydum hastaneye götürcem. Yani ben tavsiye ederim kolaylığını gördüm ama kişiye göre de değişir 🤷