9898- Kızlar 39+5 haftalık olduk gece sırtım ve belim çook ağrıdı bide karnım ağrıdı adet olcak gibi sabaha kadar belirti mi sizce sırtım belim zaten çok ağrıyodu bi haftadır karnımda şuan hafif ağrıyo ama gece uyutmadı ağrısından ne diyorsunuz gelme sinyali mi
Seyda_Seyda 9898- cnm düzenli olana kdr devam bak olma ihtimali var … 41+3 deyim bu aksam yatisim yapilip suni vericekler :( ilk iki bebisim erken dogdu bu gelmek istemio :)
Benimcanimoglum_55 9898- 39+4 benimde düzensiz ağrılarım var ama gelmek istemiyor 40.haftada suni verecekler korkudan da dansçım gelmiyor sanırım
ArzumSena 9898- aynı gündeyiz ve aynı durumları yaşıyoruz benden kahve akıntı da geldiği oluyor bazen ama düzensiz olduğu için malesef .. İnşallah düzene girip çabucak kendi sancimizla gelirler .. suni sancıdan 3 kat korkuyorum
Mervesahinklc1 9898- Bende 38+5 im gececen beri karnımda bi ağrı basen belime vuruyor bazen kasığıma sabah oldu geçmedi aha akşam oldu hala geçmedi.. 39 haftaya gün verecek doktor ama inşallah bebiş beklerr🥹
ArzumSena 9898- böyle mukusumsu bir akıntı, doktora sordum az önce 2 3 gündür geliyor diye , rahim ağzını tutan tıkaç açılıyor doğumun yaklaşıyor demiş 😭 öyle diyince bir ağlama seansı oldu tabi de bir gelişme yok 🤣
Kubrakaraduman Ya bende 30+2 deyim dün sabaha karşı sol kasığıma şiddetli bi ağrı girdi uykudan uyandım uyku sersemi doğuruyorum sandım korktum valla yaşayan var mı böyle 2-3 dk sürdü geçti normal midir