Merhaba güzel anneler ❤️ burda herkesin doğum hikayesini okurken acaba sıra bana gelecek mi diye çok merak ederdim ve o gün geldi🙏 10.09.2024 de saat 12:54 de mucizemi kucağıma aldım🙏
Çok aktif ve hareketli bir gebelik geçirdim çünkü normal doğum istiyordum başından beri. Nitekim 36. Hafta da nazlı kızım makat gelişe döndü, doktor istersen biraz daha beklerim sancı yok açıklık yok dedi ben de beklemeye karar verdim. Ama son kontrol de hala aynı pozisyon da olunca planlı sezeryan günü aldık. O sabah geldiğinde heyecan ve korku iç içeydi. Ameliyathanede nabzım yükseldi, tansiyonum düştü çünkü ilk kez ameliyat oluyorum ve acaba bana bişe olursa bebeğim ne yapar düşüncesi.. Spinal anestezi uygulandı hiçbir şey hissetmedim.. eşim de anesteziden sonra geldi ve 5 dk sonra bebeğimi bana verdiler. O an tüm herşeye değerdi işte 🙏❤️ şimdi hastanedeyiz ama ben spor yapmanın faydasını sezeryan da gördüm . Doktor ve hemşireler nasıl bu kadar çabuk ayaklandın diyorlar :) ağrılarım tabi var ama geçecek biliyorum. Size tavsiyem doğum ne olursa olsun sağlıkla gelsin minnoşlsrınız❤️ ben elendim kızlar herkese de dua ettim darısı sizlerin başına❤️🙏