Yeniyeniden Birseyi merak ediyorum önüme çıkıyor işte bebek alisverisleri suanda batmis durumdayiz gibi muziklerle falan bakiyorum deterjanlar 5 10 tane bezler 10 20 tane ne varsa cift cift gerçekten neden çok çok almak gerekli markette bezmi kalmıyor şampuanıimi yok deterjan kıtlığı mi yaşanıyor 🤷♀️
basakc36 Yeniyeniden Sanırım pahalanmadan almak için ama bez konusunda stok yapmak bana mantıklı gelmiyor.Bebeğe hangisi iyiyse onunla devam edilir. Diğer eşyalar konusunda haklısın tüketim çılgınlığı bence ya birazda gösteriş bilirsin sever bizim insanımız gösterişi 😂
Yeniyeniden basakc36 tamam alinsinda çok çok ne gereği var birde onlara yermi bulcam nereye koysam diye😀
Drfatma Bence de çok gereksiz bez zaten doğmadan stok yapmak anlamsız ya bebeğin cildine iyi gelmezse ellerinde patlar, onun dışında da bence sosyal medyada çok gereksiz şeyleri alıp reklamını yapıyorlar ya da gösteriş yapıyorlar bilmiyorum
basakc36 Yeniyeniden Kesinlikle ya doğumdan önce ihtiyaç kadar alınmalı. Tamam her gün zam geliyor ama alıp biriktirmek saçma.Bide gereksiz eşyadan nefret ederim 😂