Dilekdamla Uyurken nefes darlığına uyandim ve panik atak krizi gecirdim. Tansiyonum 15.9 a fırladı. Hippurin icmistim yatmadan önce onun böyle bi yan etkisi olur mu? 26+4 haftalığım çok kötü oldum.
Lavin___ Dilekdamla ay bunu dün ben de yaşadım ben de bir antibiyotik kullanıyorum şu anda. Sizde bir kez mi oldu tekrarlamıyor değil mi yarın doğumum var çok korkuyorum tekrar yaşıycam diye berbat bir şeydi
Dilekdamla Seliinkahya Hayir tok karnina icmistim. Gece yatmadan önce iki saat sonra nefes darlığı ve panik atak yasadim. O saatten beri de uyuyamiyorum panik oluyorum uykuya gecerken
Dilekdamla Neferut nefes darlığı yaptı bende de. Özellikle uykuya geçeceğim sirada oluyor. Bu saat oldu daha uyuyamadim. Doktora yazdim ilaci birak dedi ama etkisi ne zaman gecer acaba uyumak istiyorum
Neferut Dilekdamla portakal suyu içebilirsen iç canım ya da ayran iç temizlenmesine yardımcı oluyor. Etkisi 8-12 saat arasında bitiyor uyumazsan panik atağa yol açmış olursun dinlen biraz tekrar olmaz uyanınca mental olarak daha iyi olursun inanıyorum
Dilekdamla Neferut uyumaya çalışıyorum bi daha olmaz inşallah diyerekten ama uyku moduna girdigim an nefesim daralıyor tekrar uyaniyorum kendime gelmem zaman alıyor. Ay ne illet biseymis Allah düşmanıma vermesin
Neferut Dilekdamla biraz psikolojik de olabilir gibi geldi bana. Sen 1-2 bardak ayran iç dinle beni uykuya dalarsın sonra
Dilekdamla Lavin___ kullandıktan sonra acillik oldum ne yazık ki. Ve o yaşattığı panik ataktan dolayi tansiyonum yukseldi hepsi bir olup servikal kisalik olusturdu ve 12 gün hastanede yattım. Ben de büyük travma olusturdu yani o ilaç. Ayni seyleri yasarim diye tedirgin oldum uzun bir süre.