sevdicek93 Kızlar cinsiyet öğrenme Zamanı gelmeden tahmin yaptınız mı veya yaptığınız tahminler duyduğunuz belirtiler tuttu mu ? (mesela Çin takvimi gibi )
Shrydn sevdicek93 takvim bilmiyorumda canim hic tatli istemiyodu tuzluda deyil eksi istiyodum her kes erkek diyodu. Tabii 5 aydan sonra tatli gommeye bawladim🙈
Aysegolcuk SedaRonyam canım bence öyle seyler saçmalık tahminler doğru çıkmıyor sadece Allah bilir 👆🏻Cinsiyeti hemen öğrenmek istiyorsan 3D ultrason var orda gözükür cinsiyeti
SedaRonyam Aysegolcuk Evet Allah bilir tabi ki Herseyi ama insan eglence niyetine yapiyor yoksa zaten yüzde yüz degil zaten
SedaRonyam melike0411 kac haftalik? Benim de Suan 11. Hafta bidahaki terminde olur galiba .. Ben almanya da yasiyorum Burda Cok gec soyluyorlar cinsiyeti .. kizimin 26 haftalik filan di ogrendim simdi bakalim hayirlisi olsun da Insallah ...
melike0411 SedaRonyam en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması benim ilk gebeliğim suan15+4 deyim ultrason da bir hafta büyük görünüyor haftaya tekrar kontrolum var degisir mi bilmiyorum
melike0411 SedaRonyam ben özele gittim dün merakımdan %90 deyip bıraksaydı belki değişirdi ama renkli ultrasonda baktı ve pipi olarak gösterdi bilmiyorum haftaya kendi doktorumda kontrolum var