ekimannesi_ Sabahtan beri sol kasıkta agrı batma var zor yuruyorum bacagıma kramp girmis gibi, wc gidince afedersiniz altımızı siliyoruz ya pesine bi kac damla biraz daha geliyor su mu idrar mi anlamadim korktum su gelmesi nasıl anlaşılır
KurabiyeninAnnesi123 ekimannesi_ idrari tuta bilirsiniz suyu tutma şansnz yok bardaktan boşalir gbi gelir
ekimannesi_ KurabiyeninAnnesi123 sadece idrara cıkınca oluyor yapınca pesinden kesik kesik geliyor duruyor onun dısında olmadı
KurabiyeninAnnesi123 ekimannesi_ idrarda olabilir canm benm suyum sedyedeyken bardaktan dökülür gbi bacak aramdan akmıştı
ekimannesi_ KurabiyeninAnnesi123 yok öyle değil korkuyorum bende 35 haftayım sol kasıgımda batma Agrı var sabahtan beri düzgün yürüyemiyorum bile canım acıyor yarın kontrolum var kafam karıstı cok 😔
KurabiyeninAnnesi123 ekimannesi_ doktoruna söyle rahim agzinda açıklık vs var mi su sızıntın var mı söyler mutlaka sana
Alisss Merhaba benim önceki gebeliğimde 35. Haftada evde birseyden korktum. Karnim kasildi bebegi hissedemedim sonrasında tuvalette bahsettiğiniz gibi damla damla sivi geldi. Doktorumla konuştum bebrgi hissedemedigim ici hemen hastane gel nst bakılsın dedi. Daha hastaneye gitmeden evde kese patladı ve suyum geldi. Dedikleri gibi çok fazla şu geliyor o anda. Bence sen de bi acile git derim. O gün gece beni doğuma aldılar.
ekimannesi_ KurabiyeninAnnesi123 merhaba evet gittim dünden beri yürüyemiyordum canım cok yaniyodu batma vardı bide o suyu soyledim meğersem bebek kendini kasığa sıkıştırmış idrar kesesiyle kemiğin arasında koymuş başını canımı acıtan oymuş su normalmiş o idrardan sonrakide bebek baskı yaptıgı icin tam bosaltamiyosujnyine geliyodur dedi
Munevver_kaplan_33 ekimannesi_ bende de birkaç gün önce dediğin gibi oldu klozete gidiyorum rahat oturamadigim için bebek idrar torbasina baskı yaptı hissettim hemen tualete gittim dediğin gibi tualetim bitti kalkacaktim birden idrar torbama yine vurup baskı yaptı tekrar idrar geldi o yüzden artık hemen kalkmiyorum birkaç dakka bekliyorum her bitti dediğim halde arka arkaya yine idrarın geliyor demekki tam bosaltamadigimiz için yada bebek o an oraya tekrar baskı yaptığı için öyle oluyormuş için rahat etti sayende cnm
KurabiyeninAnnesi123 ekimannesi_ o zaman biraz fazladan beklemen gerekicek annesi☺️ bende fazla dan bekliyorm
Bimuallime4 ekimannesi_ bende aynıyım 33 haftalığım . Aynı dediğiniz gibi oluyor arada . Ama doktor bir sıkıntı görmedi . Çok şükür