SevgiSungur Bebeğimin kilosu için arada bir hurma yesem olur mı genelde son haftalar yiyorlar çok ama ben şuan kilosu için arada bir yesem olur mu
MerveHandeSyed SevgiSungur ben acayip yedim bişe olmadı o aylarda ama bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir dikkatli olmak lazım
Sara SevgiSungur Yeme yaa hurma ve ananas ((erken doguma getiriyormus 😬😬😬😬Bende yiyodum hurma kizlar burda konusunca ogrendim 😁
pamuksekerinannesi SevgiSungur Benim de canım çok istiyordu ki doğumu tetiklediğini bilmiyordum taze hurma yiyordum günde 1-2 tane bi sorun yaşamadım ama doğumu tetiklediğini duyunca daha yemedim.. çok canın istiyorsa ye bi tane bişey olmaz en azından bende olmadı🤷♀️
sevilayumitozdemir SevgiSungur 1 kere yemiştim 2 tane falan hacdan geldiği için, ama doktoruna sor bence bu önemli Allah korusun erken doğum riski falan olur bir sorun olur
deletedmom11 Rahim kasıLmaLarına sebep oLabiLecek bi madde war onda o yüzden son haftaLarda yiyoLar bence yeme erken doğum riski aLtndankaLabiLirsn
deletedmom11 FatmaBaKsdrmez yaş derken cennet hurması olanımı diyosun domates gibi turuncu o bişi yapmaz ama normaL hurma warya hacdan faLan getiriLen onLar Rahimi uyarıyo doğumda ye derLer hep zaten
FatmaBaKsdrmez deletedmom11 ben genelde o hurmadan yiyorum hacdan gelen den eğer zararlı ise yemeyim yani
SevgiSungur deletedmom11 hacdan gelen gibi olanlar .çevremde ye diyen de var yemiş olanda var .ben zaten sürekli yemem hurmalı bademli toplar yapıp yiyordum önceden şimdi de arada bir yerim diye düşünüyordum ama doktoruma bi sorayım
Pinarlgn Hurma yiyebilirsiniz ya çok abartmamak şartıyla son haftalarda abartarak yersen erken doğurursun herşey ölçüsünde yani