Seciiill Meryeli sağolun teşekkürler benim martın ortasında dikişler alınacağı için ben kendimi mart ayına göre hazırlıyorum o yüzden benim çok bir eksiğim kalmadı ıvır zıvır kaldı puset örtüsü bebek bezi ateş ölçer o tarz bir kaç eşya kaldı birde bebek arabası siz hangi markayı tercih ediyorsunuz acaba bende çok kararsızım
Meryeli Seciiill bende daha yeni başladım almaya, biz bebek arabası ve puset için cybex marka bakıyoruz. Beşikte de joie markanın sallanırken gıcır gıcır ses çıkardığını okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum bende joe bakıyordum
Seciiill Meryeli bende bebek arabasını cybex araştırıyorum. Joie markası beşikten çok memnunum arkadaşımın kızı aynı markayı kullanıyordu o yüzden aldım bende onlar 2 yaşına kadar yanında yatırdılar bayada memnunlardı
Meryeli Seciiill çok güzel ya uzun ömürlü olmuş onlara, bana da öyle bi şey lazım 1.5-2 yaşına kadar yanımızda kalsa, daha sonra zaten daha geniş bi yatak alırım diyorum bende. Bu arada joie izmirde nerde satılıyor biliyor musunuz ?
Seciiill Meryeli e bebek te var canım park yatakların aynı zamanda alt açma matıda var üzerine takılan oda büyük rahatlık
Seciiill Meryeli evet bizimkinde hem yatağa takılan hemde yerde elinizle sallayabileceğiniz ana kucağına benzer yatağı da var farklı birşey joie markayı araştırırsanız görürsünüz park yatağın üstüne takılan 2 adet alt açma ve sallanan yatak var ayriyetten adı ne diye geçiyor tam bilmiyorum
Sude_08 Esrclkk merhaba canım bende şuan 17 haftalık hamileyim. 7. Haftadan beri izmir medicana hastanesinde zekeriya hocaya gidiyorum. Kendisi ve tavrı o kadar tatlı bir doktor ki saat kaç olursa olsun ameliyata girecek olsun her fırsatta mesajımı görüp direk arayarak cevap veriyor.
Sude_08 Esrclkk biz hastane paketini satın aldık 85 bin tl Ama kan tahlili vs herşey için de var. Sadece fetal dna testi ve detaylı ultrason ücretli onun dışında herşey pakete dahil