umrumdadegil elfasr yürümekten korkma her saat başı yürü canım ilk kalkış sonrası ve yanına kayısı hoşafı al su içmeye başlayınca bol bol su iç
BenSenO33 elfasr yanına çorap al yedek ben ilk ayağa kalkışta terlikle yürüyememiştim çorapla daha rahat yürümüştüm incir kayısı hoşafı al çok iyi geliyor zaten ilk 3 gün sıvı besleneceksin
cgnduru elfasr ilaçları vs her şeyi onlar veriyorlar zaten ama kesinlikle kayısı hoşafı al çünkü gaz çıkartmak zor olabiliyor ve hem sezeryan ağrısı hemde gaz sancısı dayanılmaz en azından onu yaşama. ALLAH yardımcın olsun bende 9 gün önce 2. Sezeryanimi oldum ağrılarım hala var ama inşallah geçecek ❤️
elfasr umrumdadegil 6 saat sonra bir şeyler içiyorlarmış doğru mu 6 saat yeme içme yok diye duydum bir de sütüm gelmez diye biraz korktum açıkçası yanıma mama alıcam ne olur ne olmaz diye
umrumdadegil elfasr evet canım hemen hemen o kadar sürüyor. Sütün gelir korkma sen stres yapma yeterki. Zaten katı gıda başlayamıyorsun sadece çorba veriyorlar. Gaz çıkarana kadar yasak
elfasr BenSenO33 ya Allah bağışlasın benim ilk çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki korku endişe merak herşey var
elfasr cgnduru Teşekkür ederim 🙏 tam kaçıncı haftanızda sezeryan oldunuz 38+4 de olacaktım ama suyum azaldığı için 38+2 de alıcaz dedi doktor
BenSenO33 elfasr yeterli lohusa takımı gecelik mi pijama mı ,, pijama takımı yoksa al tavsiye ederim bi de hırka sezaryen sonrası ben üşümüştüm hatta hastane için battaniye koy yanına ben ilk gece üstümü battaniye ile örtmüştüm
KurabiyeninAnnesi123 elfasr hemen toparlanmk istiyorsan ilk yürümeden sonra bol bol yürü aneliyatliyim diyip yatar haraket etmezsen hemen toparlayamazsn benm yattgm sayılıdır normal dogum gbi hemen ayaklandm dogru düzgn yatmadan haraket ede ede toparldm