merimiri ElifSencan123 aynen öyle zaten diğer türlü benim bi şeyler olurdu hamilelik başından beri yürüyorum egzersiz yapıyorum temizliği hiç Bırakmadım ananas hurma buna rağmen yoksa yoktur kısmette 😘
Merve_31 merimiri 35 te 2900 çok buldu doktor yarın bakalım ne kadarlık olmuşsa artık her geçen gün zorlaşıyor gibi kız bebiş erken gelir inşaAllah
merimiri Merve_31 ben bebişin kiloları yazıyorum notlarıma 35 + 3’te 2900 kg demiş yani seninki de biraz önde galiba ☺️
Merve_31 merimiri inşaAllah canım ya duşta sıcak su da otur egzersiz yap merdiven in çık gelir belki bunları diyorum ama benim gram takatim yok 😂
merimiri Merve_31 yok ya ben artık inandım yani o kendisi istediği zaman gelecek ya da gelmeyecek zorla cikaracagiz o yüzden bilmiyorum yani ben çok ya benim kadar kimse yürümemiştir öyle söyliyim 🥰 Ben ev işini falan hiç bırakmadım eğil kalk durmadım hiç Salmadım kendime ama demek ki doğru zamanı bekliyorum 🤷🏻♀️
merimiri beybim0 aaaaaaaaa bize feykkk attı kız elenmek üzeresin yavrucum 🤭 gözün aydın sağlıkla doğur sonunu getir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Missprincess beybim0 yaaaaaaa 😢 duygulandım. Allahım bir avazda kurtarsın seni canım benim. Bize yaz buradan ara ara 🙏🏻❤️
bussra-23 Bende az önce kontrolden geldim hanımefendinin keyfi yerinde kanalda paralel ufka doğru duruyor dedi haftaya kontrol verdim ama göstermelik olarak verdim diyor ağrın sancın sızın olursa istediğin saatte gel dedi kızımda 3500 olmuş 51 cm ☺️
bussra-23 merimiri evet ondan ezberimdesin demiştim 😅 doktorum paralel ufka doğru duruyor dedi bakalım nstde sancım çıksaydı kontrol edicekti alttan ama çıkmadı kontrolde etmedi randevu ne zamana verceğine şaşırdı adam bildiğin 😅 keyfi yerinde olduğu için perşembeye verdi ama herhangi birşey olursa çık gel dedi o zamana kadar artık squattır çömelip kalkmadır yer silmedir merdivendir birşeyler kasıcaz artık bakalım