melegim_0822 Gebeyken panikatak krizi geçiren var mı kızlar varsa durumu nasıl idare ettiniz elim ayağım buz gibi oldu biliyorum gecicek ama anlık idare edemiyorum:/
Babyandmee melegim_0822 gebeliğin başlarında banada oluyordu sakin kalmaya çalış açık havaya çık beynini başka şeylerle meşgul etmeye çalış inşallah atlatırsın ama devam ediyorsa bi doktora görün derim
melegim_0822 Babyandmee İki üç gündür olmaya başladı normalde vardı zaten ama gebeliğim boyunca çok olmamıştı şimdi 26+1 im. Tansiyonum mu oynadı kriz mi gelicek anlayamıyorum çok ileri seviyede değil ama yinede çok rahatsız ediyor🥺
igvescarim melegim_0822 inşirah okuyun ben hamileyken ilk aylarında çok zorlandım birde böyle ortalarında hatta hastaneye bile gittim oturup kötülendim felan demeyin daha da yükseliyor o an bir şey yapmaya çalışın böyle yazıyorum biliyorum çok rahatsız edici bir durum bende bazen yönetemiyorum ama şöyle düşünün nasıl olsa geçecek size zarar vermicek
melegim_0822 igvescarim evet gecicek ama şu an geçeceğini düşünemiyorum ona odaklanamiyorum olucekmisim kötü şeyler olucakmis gibi hissediyorum yoğun bir şekilde inşirah süresi iyi gelir inşallah okumaya başlıyorum hemen🌸
Zehrayza Bende uzun süredir yaşamıyordum sonra fark ettim ki kahve tarzı şeyler tetikliyor onlardan uzaklaştım sizde gün içerisinde ne yapınca ne yiyince içince tetikleniyor bi kontrol edin
melegim_0822 Zehrayza çok fazla kahve tüketmiyorum gebelikten dolayı haftada veya on günde bir filan içiyorum bugün içtim ama. Hiç ona bağlamamistim takip edicem kahve veya yediklerim tetikliyor mu diye teşekkür ederim 🌸
igvescarim melegim_0822 işte tam anlamıyla panik atak sana öleceğini kötü şeyler olacağını söylüyor sen ağzınla yok düzelecek desen de beynin ona uyuyor 😔 ama inşirah çok işe yarıyor merak etme hatta 7 kere oku suya üfle iç ve o sudan azıcık göğsüne dök ferahlatsın bir nene bana öyle yapmıştı mekanı cennet olsun ondan öğrenmiştim
Zehrayza melegim_0822 bende fark ettiğimde direk bıraktım arada soğuk kahve vs yapıyordum ve o günlerde panik atak yaşıyordum umarım faydam olur size de ☺️