emel16 Dmlakrbg öyşe vala insan tedirgin oluyor ama zamanla azalıyor merak etme tedirgin etmemekte çalış kendini benimde ilk kez başıma geldi ilk doğumumda böyle sıkıntı yaşamadım etrafımda yaşayan görmedim ama doktorum rahim ağzını ölçtüğünde çok acil olman gerekiyor dediğinde neye uğradığımı şaşırdım 18. Haftadaydım Allahım daha çok erken haftadayım ne zaman zaman geçecek sona geleceğim diye düşünüyordum sürekli ama ne yapalım böyle oldu hayırlısı hakkımızda Rabbim hepimize sağlıkla son haftalara gelmeyi nasip etsin inşAllah, yarın 25. Haftaya gireceğim haşa bana zaman yavaş geçiyor gibi geliyor :) İnan hiç bişe daha almadım alışveriş yapmadım sağlıkla zamanında doğsun da hepsi hallolur kafasındayım, benimde beş yaşında kızım var evde hiç bi iş yapmıyorum annem vardı şimdi kayınvalidem geldi o gidince tekrar annem derken böyle böyle hayırlısıyla geleceğiz sona ne yapalım artık
Dmlakrbg emel16 bende şok olmuştum valla. Hiç çevremde olmayan bişeydi serklaj. Birde ben 2.çocuğum için çok uzun yıllar tedavi gördüm. Onu o kdr çok bekledik ki. Bi an öyle bişe yaşayınca şoka uğradık. Çok üzüldüm ağladım. Atlatmak öyle zordu ki. Ama elhamdulillah. Şu an babasıyla kuduruyor ☺️ 3.ye hamileyim,14 haftalığım. biraz daha kafam ve içim rahat. İnşallah 30.haftaları görürüm.
Hka_hilal Ebbruc balla çok yememek lazım sanırım yediklerimiz onlara yetiyor. Düşün ben gece 3 4 gibi kalktım baktım midem kazınıyor. Gittim muz yedim.
Ebbruc Hka_hilal ben kalkmıyorum o yüzden gece 😂😂 serklaj yapıldıktan sonra 2-3 hafta geceleri çok kalkıyodum tuvalet ihtiyacı için ama bu 1 haftadır daha rahatım o yüzden pek kalkmıyorum geceleri yoksa biliyorum çikolata falan yicem kesin 🥲
Hka_hilal Ebbruc ben artık geceleri uyuyamıyorum 😢 biraz ağırlaşınca sağa sola dönmek zorlaştı. Ağrılar arttı zaten tuvalete en az 4 kere gidiyorum gece 😓
Ebbruc Hka_hilal bende sağa sola dönerken uyanıyorum ama hamile yastığıyla yatıyorum o biraz rahatlatıyo beni, tuvalet işi çok sıkıntı ya
Hka_hilal Ebbruc ben de hamile yastığıyla yatıyorum ama bana çok rahat gelmiyor. Sanki kısıtlıyormuş gibi hissediyorum bacak arama da bi yastık koyuyorum. Ben gece de su içiyorum yanımda oluyor o yüzden uyumasam daha iyi 😄
Denizpak @Ebbruc “Hka_hilal”#p34112013 "#p34112104 kızlar bende öyleyim bacak aralarim ağrıyor 31 e giricem nerdeyse ama git gide kötü hal almaya başladı ağrılar bide yürürken karnımi zor taşıyorum 🙄
Hka_hilal Denizpak benim de öyle gergin böyle basıyor gibi 😓 benim de sağ kalçamdan başlayıp ayağa kadar bi ağrım oluyor özellikle gece işte böyle böyle allahın izniyle 37’leri 38’leri dolduracağız 🤲🏽💕
Ebbruc Denizpak magnezyum kullanıyo musun, şükür öyle ağrılarım yok hatta magnezyum falanda kullanmıyorum ama karnımın ağırlaştığını bu hafta daha net anladım 🥲 senin yaşadığın huzursuz bacak sendromu muhtemelen
Denizpak Hka_hilal benim bacak aramda oluyor genelde büyüdükçe baskı artıyor çok ayakta kaldığımda aşırı rahatsız oluyorum valla bir kaç hafta sonra hiç kalkamayacagim diye korkuyorum 🙂 dikişlere de baskı artti baya hafta ilerledikçe sanki daha da yatilmasi gerek gibi düşünüyorum 🤗
Ebbruc Hka_hilal benimki o büyüklerden değilde sadece bel ve göbek destekleyen var ya ondan, diğerleri bana rahatsız edici geliyo ama bu rahat , bebeğe de kullanırım ilerde hem Oo sen uyanmak için çok sebep bulmuşsun kendine , normal uyuyamaman 😂
Denizpak Ebbruc hamileliğin başından beri kullanıyorum ben magnezyumu büyük ihtimalle hep sola yatmaktan ben pek dışarı çıkmıyorum evde dolanıyorum öyle yürümüyorum pek bazen bunalirsam oturuyorum dışarıda 30 dkka kadar hafta arttıkça daha da korku artıyor bende baskı artıyor dikişlere daha da dikkat ediyorum yatmaya ondan sonra bacaklarım tutmuyor yürümeyi unuttum artık 😁
Hka_hilal Ebbruc benimki de ondan aslında niyeyse çok alışamadım 🥲 valla öyle ben tüm geceyi ayakta geçiriyorum 😓
Hka_hilal Denizpak ah valla bebişler doğduğunda bizde kondisyon kalmayacak 😅 ben günde 3 defa kalsiyum kullanıyorum o baya rahatlatıyor beni. Sürekli yatınca da her yer ağırıyor, kalkınca da alışık olmadığımız için karnın verdiği ağırlığa o da başka ağrılar yapıyor. 😂 böyle böyle az kaldı diyelim 7 8 hafta diyorum kendimi rahatlatıyorum 🤲🏽💕
Ebbruc Denizpak ayakta olsak dert olmasak dert 😂 evde ufak ufak yürüyüşler yap olmadı ara ara yoksa vücut katılaşıyo ve daha zor oluyo ayağa kalkmak, hareket etmek falan . Benimde kendimi çok zorladığımda belim falan ağrıyo 1 gün dinlenince ancak geçiyo
Nurlena Hka_hilal Denizpak Tomucuk12 Ebbruc Kızlar başlık açtım serklaj acil lütfen dönüş yapın bişey söyleyin 20+2 olduk ara ara lekelenmelerim oluyordu hep doktora gidiyordum olunca.akşam yine oldu başka doktora geldim 8 mm açılma 18 mm uzunluk ölçüldü.leke geldi diye dikiş atmıyorlar
Denizpak Hka_hilal evet bende sonlara yaklaştım sayılır yaklaştıkça korku ağrı heycan hepsi birbirine karıştı inşallah buraya yazacağız doğuma giderken insanlara umut olacağız 🥰
Denizpak Ebbruc evet biraz yavaş yavaş 10 dakika kadar yürümek istiyorum sonra korkuyorum valla şu zaman hızlı geçse de hepimiz mutlu sona erissek sonra evde durmadan gezicem 😁
Hka_hilal Denizpak ay inşallah inşallahhh 💕💕💕 gerçekten zor günler geçirdik rabbim sonunu hepimize çok güzel eylesin 💕💕🤲🏽🤲🏽
Ebbruc Denizpak zaten istemesende gezeceksin 😂 ozaman acısını çıkarırsın bol bol 😂 ama bikaç dk da olsa yürü ki bacakların zorlanmasın bide ödem olayı var tabi 😔
emel16 Denizpak aynısını söylüyorum bende vallahi güzellikle doğsun havalar ısındığı gibi arabaya oturtturun gibi dışarlardayım:) durmicam evde vallahi haftalardır ev doktor doktor ev bunaldım ya