Almiq1 Kızlar 35 haftadan herkese selam. Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? Son günlerde uykusuzluk beni zorluyor, sıcak basıyor, çok terliyorum. Sizin ne gibi şikayetleriniz var?
Sakineoncu Almiq1 35+5 deyim uyku diye birsey yok kalmadı geceleri her saat başı Wc ihtiyaci kasık ağrısı rahim agrisi sağa sola dönerken her yerim batıyor nefesim kesiliyor terliyorum hazımsızlık mide yanması off çok zor cidden
Meyra12_ Almiq1 Ben de aynı şekilde çok terliyorum çok sıcak basıyor bende mi bir sorun var diye etrafımdaki hamile olmayan kişilere soruyorum ortam sıcak değil diyorlar ama ben menopozlu kadınlar gibi hararetleniyorum 😀
ylmzm Ben de 35+3 ün. Geceleri uyuyamıyorum. Dönmek kalkmak çok zor oluyor. Üşüyor gibi oluyorum giyiyorum. Sonra birden sıcak basıyor çıkarıyorum ve çok terliyorum. Alt tarafımda da baskı var. Perşembe kontrolüm var. İnşallah sağlıcakla doğar yavrularımız
cLearQueen Bu haftada dogum olursa bebekler kuvoze girer mi acaba. Tabi her bebek farklidir da ben genelleme merak ettim
cLearQueen Nes7616 sorsaydın keske canim bazen unutuyolar. Benimki kiloyu soyluyo da hic boyunu söylemedi
Nes7616 cLearQueen ya şok oldum ilk kez oluyor sonra içimden dediki neyse 2 hafta sonra başka doktora gidicem zaten
Bendiyebiri_ @cLearQueen bugün doktora gittim 35+5 haftaligiz 35 bitti 36 haftandasin dedi bundan sonra bir risk yok denildi bana bebek dogsada hiç bir sorunu olmaz dedi ve bebeğim bira zgeriligi vardı bu hafta kilosu 2650 Gr çıktı bebekten bebeğe fark var ama hani zaten 36 dan sonra dogsalar hiç bir sorun olmaz doktoruma da sordum hiç bı sorun olmaz dedi