Yalinn8 Htcgkn7301-- iyi ya da kotu diil canim normal,olabilir bise. Ilerleyen haftalarinda da +2-2 hafta olabilir, onemli olan farkin ilerlememesi😉
Yalinn8 Alyamerve bazen kilosuna ya da kemik gelisimine gore bebekler haftasindan ileride bi gelisim gosteriyorlar, şeker yoksa annede sıkinti yok fazla gelismis, varsa ona gore doktorunuz yonlendiriyor diyet..vs😉
Alyamerve Yalinn8 bu iyi bısey xemek yani :) ınsallah kılolu olud bebegm şubatta bakalım bellı olck dogum tarihi
tugrammm Htcgkn7301-- cocuk gün olarak önde bisey olmaz ondan korkma.benimki 3 hafta önde ben napim :)
denizannee Htcgkn7301-- crl 2 cm ise 8+3 haftalık oluyor yani haftaya göre normal ileri değil normal gidiyor. İnternete "crl değerine göre gebelik hesaplama" yaz ordan öğrenebiliyorsun. 😊
DidemEruncu Htcgkn7301-- tam olarak neresinde yazıyor bn bakıyorum ultrasyon kağıdına fakat göremedim
denizannee Htcgkn7301-- 1 günün hesabını yapmayalım ya sağlığıyla ilgili olumsuz bisey denediyse 1 gün önde yada geride önemli mi 🤗
Yalinn8 Alyamerve şekerin yoksa kotu bise diil ama sen yine de haftasiyla uyumlu olmasini dile en normali o cunki sürecin😉 saglikla gelsin kuzu
Hazinem Htcgkn7301-- önde olan kilo değeri mi bnm de kafa 2 hafta önden karın çevresi 1 hafta geriden dedi önemli olan farkın açılmaması dedi