Mervekaram22 Kızlar son olan olaylardan dolayı kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Tv de narin telefonda narin konuşmalarda narin 😞 çok üzülüyorum gerçekten boğazım düğümleniyor
BusrAsil2019 Mervekaram22 bende çok etkilendim geceleri uyuyamıyorum eşim tv izlemek istiyor beni uyut ondan sonra git diyorum. Üzerimde korku oluştu gözümü kapattığım an kız geliyor gözümün önüne 😢
Tutaste_ Mervekaram22 kımseye güvenmıycez daha yenı orduda kadın torununu balkondan asagı atmış. Cıdden çocuklarımıza yapışık yasayalım artık
Mervekaram22 Tutaste_ böyle şeyleri duyunca çok kötü oluyorum nediyeceğmi ne yazacağımı bilmiyorum çocuklarımızı nasıl tek başına dışarı bırakacaz nasıl güvenecez insanlara hiç mi tek çıkamayacaklar of of çok değişik düşüncelere girdim
Tutaste_ Mervekaram22 bırakmıycaz artık Bı goxumuzden dıger gozumuze güvenmıycez. Kız cocuk erkek cocuk faarkemiyo artık. Cocugunuzda cıglık atmayı ogretıcez. Yanımızdan elimizden geldiğince ayırmıycaz 🤷
Mervekaram22 BusrAsil2019 bende öyleyim oğlumu yatırıyorum deli gibi uykum geliyor ama eşim gelmeden uyuyamıyorum
Tutaste_ Mervekaram22 maalesef. İki muhabbet edicez iki lak lak edicez rahat edicez diye cocukları salmayalım lütfen saga sola