Elif_49 Koltuk altim dahi şişkin sert çok ağrıyor ateş gibi ne yapmalıyım lütfen bilen yazsın emziremiyorum
Ozge18 Elif_49 sağım yapmanız gerek ağrıyı almak için sıcak kompres yapabilirsiniz göğüslerinize havluyu sıcak suyla ıslatıp göğüslerinize koyabilirsiniz çok iyi geliyor
Yusufun_Annesi22 Ooo mastit olacaksınız acil pompa alıp sagmaniz lazım, yada her hangi hastanenin acilinden giriş yapın orda makinada sağım yaptırın
Yusufun_Annesi22 Süt buzluk poşeti varsa ona alırsınız sütünüzü yoksa biberona alın evde bebeğe verirsiniz
Yusufun_Annesi22 Öyle göğüsu ememez bebek zaten emmek istemez acil boşaltmak lazım yoksa ateş yapar apse yapar keserek boşaltırlar
Kontes001 Sıcak duş alın. Bana saçlarımı göğsümün üstünden taramak iyi gelmişti duştayken. Parol da içebilirsiniz
Nezahatozen Boşaltım yapın pompa alın sağın sütğnüzü yapamıyorsanız hastaneye gidin boşaltım yapsınlar aynısını dogurdugumda yasadım mastit olursunuz yoksa
Duygx Benimde ilk cocugumda başima gelmisti inanin bilemiyorsunuz mastit olmustum dediginiz septomlarin hepsini yaşadim sonunda sütüm kesilmisti bu sefer daha bilgiliyim inşallah boyle birsey başimiza gelmez cok kotu bi durum