Melike1001 Peraninannesi bence yapıpta kendini de strese sokma çünkü o da etkiliyor o yüzden bırak batı bekle sonra yaparsın
UmutluYasam Peraninannesi Peraninannesi benimde bat 20 aynı sayılırız ben test yapmak istemiyorum moralini bozuyor insanın çok strese sokuyor çok ama dayanamıyorumda 🫣
Peraninannesi UmutluYasam ben her negatif gördüğümde “bata kadar yapmıycam ya yoksa da yoktur” diyorum ta ki bir sonraki sabaha kadar sonra hemen ilk idrarda elimde test beliriyor 😅😂
UmutluYasam Peraninannesi sanırım bende yarın gidip test alıcam dünyanın parasını yatırdım testlere 😂inşallah çift çizgiyi görürüz yakın zamanda💕👼🏼
Ebru567- Bat 18 olanlar var mı belirtiler ben test yaptım kocaman bir negatif batta pozitif olur diye bekliyorum bi umut
Peraninannesi Ebru567- bat 19 testler hala negatif kasık ağrısı ve yine deli dehşet bir baş ağrısı var yumurtlamadan sonrada böyle olmuştu 😟iyi düşünmeye devam edelim belki biz sadece erken öğrenenlerden değilizdir
arinmommy Peraninannesi benim de bat 17 ama arti med yaptım negatif çıktı:( üzüldüm… Bu haftanın sonuna kadar olmazsam kan testi vereceğim
Ebru567- Peraninannesi inşallah yumurtlamadan sonra yaşadığım 6 7 günlük belirtileri diğer aylar hiç yaşamadım aha dedim tuttu galiba dolleniyor sonra karın ağrısı devam etti 4 günde karın ağrısı oldu dünde grip gibi hasta oldum dudağım bilr ucuzladı başım döndü halsizlik falan çok kotuydum ilaçta kullanamadım bugün daha iyiyim burun tıkanıklığı var bi uyudum baya bugün çocukta okuldayken öğlen uyumuşum iyi oldu ama test negatif çıktı bugünkü bakalım ya nasip Allah bilir gönlümüzü inşallah pozitif olur hepimizin
Busetacir Ebruaslan-21 çook yeni bir gebelik, değerin de 7 gün olmasına rağmen çok iyi hayırlı olsun canım dikkat et kendine🥰
Peraninannesi momBg battan önce kahverengi lekelenme için yerleşme kanaması diyorlar genelde inşallah sizinkide öyledir 🙏🏼🤲🏻
momBg Peraninannesi inşallah ya o kadar istiyoruz ki artık 2 yıl olucak 🥹🥹herşeyi bi belirti olarak görmek istiyor insan💞
Semauzun Kızlar benim bat 17, 10’undan 13’e kadar bi 3 gün süren pembe akıntılarım olmuştu ya. Bu gün test yapsam çıkar mı. Sol kasıgım kalp gibi seyiriyor. Tek belirtim bi tek taraflı hafif ağrılar ve sağirmeler var. Yoksa 18 ini mi bekleyeyim?