Roza-92 Bugün alttan muayene oldum 39+2 deyim ve 10 dk önce lavaboda adet başlangıcında sümüksü bisey geldi hemen doktora gitmelimiyim sancım vs yok
Karakara1598 Roza-92 sancın yoksa suyun gelmediyse gitme benim oğlumda nişanım geldi 1 hafta sonra doğum oldu canım o yüzden evde sancıların artarsa gidersin hastaneye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
irem1993 Roza-92 bana doktor alttan baktıgında kahverengı veya renksiz gelırse korkma gelmene gerek yok demıstı ama kırmızıysa gel demıstı
ikiaslanannesi80 Roza-92 Bende 37+5 haftalığım bugün alttan muayeneden sonra aynı şekilde bende de nişan geldi doktoru aradım sancın yoksa gelme takip et dedi sancılarınızı takip edin hemen hastaneye gitmeyin eğer su gelmediyse sancı yoksa düzenli evde kendi sancınızı çekin derim kişiden kişiye değişir hemen doğum yapanda varmış bi kaç gün sonra da ben oğlum da yaptım bu hatayı hemen gittim hastaenye yatış kabul ettim suni sancı verdiler o daha beter etti beni şimdi bekliyorum evde kendi sancımı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸
Leylaaa_46 Roza-92 normal doğumsa beklen. Sezeyan ise doktorunla iletişime geç . Yine doktoruna sor evde bekle diyebilir normal doğum için . Suyunda gelebilir sakın ol . Duş al hastaneye git
SelmaGmss Ağrın sancın yoksa evde bekle,sancını evde çek hastaneye gidip kendine orda eziyet çektirme, nişan gelmesi hemen doğum değil yaklaştığının gostergesi
chrysanthemum Ben 38+4 teyim nişanım bugün geldi sancı filan yok doktoruma yazdım bekleyecegız bakalım
Hasretk1 ikiaslanannesi80 çok özel olacak ama alttan muayene ederken iki parmak ile alt üst kemiğe baskı yapıldı değil mi 🙂
Simge22 Leylaaa_46 canım bugün ben akıntıdan ötürü çatı muayenesi oldum sabahtan beri pembe bir akıntı gibi geliyor hani adet olduğunda kan gelir ya pıhtı şeklinde aman aman gelmiyor ama peçeteye her silmeme geliyor 1 cm açıklık varmış
Roza-92 hsrtkyra Unutmuş olabilir doktor bana da ben kendim söyledim çatı muayenesi neden yapmadınız diye yapmadık mı dedi sana çok ağrılı ya canım çıktı benim resmen
Fatmaa0031 Simge22 teşekkürler canım deneyim dediğini sıcak suyla duş alıyorum bu sıcaklarda ama deneyim onu da belki 1 cm bile açılmam olur 🌹
Simge22 Fatmaa0031 ben kapıya tutunup squat da yapıyorum canım onu da dene sıcak suda otur rahmi yumuşatıyor inşallah açılman olup güzel bir doğum geçirirsin bizlerde inşallah 😚😚