Ecem0635 Ben mi çok rahatım çok şanslıyım anlayamadım geceleri çok rahat uyuyorum hiç ağırlaştığımı hissetmiyorum hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir yerim şişmedi varmı benim gibi olan 🍀
Dnmzzeda Ecem0635 Doğurdum ama bende hep öyleydim ya konforluydum 9 ay ☺️☺️ gez uyu yat dinlen bol bol valla sonra tuvalete gidemiyorsun 😂😂 sağlıkla gelsin bebiş 🫶🏻😍
Azra_Mom Ecem0635 maşallah kız mı bebişin bende kızımda rahat uyuyordum çünkü şişliğimde yoktu şimdi oğluma hamileyim uyuyamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum aşırı ağırlaştım ayaklarım ellerim şişiyor kasılmalarımda çok hiç rahatım yok
Selothatun Ecem0635 Yarın 35 haftalık oluyorum. Bende çok şükür rahat uyuyorum, günlük hareketlerimde de hiç bir kısıtlama olmadı. Ödemimde yok şükür 56 kg ya sona doğru ilerliyorum 🙈🧿
Selothatun Ecem0635 11 kg aldım doğuma kadar 15 olur herhalde 🙈 2.doğumumda 20 kg alıp 65 le gitmiştim doğuma. Yapı olarak minyonum herkesin ki farklıdır hiç kafaya takmayın. Emzirme dönemi hepsi gider
Dnmzzeda Ecem0635 Ooohhhh hemde nasıl 😂😂😂 sağlıkla al kucağına da bi uyuyunca yorgunluk geçiyor o sıra bile fotoğrafına bakıyorsun ☺️