Hasel0503 Belim ile popo birleşimi olan yer bel bitimi oluyo herhalde tam orada bi agrim var oda sag bacagima vuruyor. Yatarken kalkarken otururken agri yapiyo bu durumu yasayan var mi cuma kontrolum Var o zaman sorucam doktora 3 gundur bu agrim var
Ayse0575 Hasel0503 magnezyum kullanıyor musunuz magnezyum eksikliği sebep oluyor genelde böyle ağrılara. Bende arada yaşıyorum bacak ağrısı hareket ettikçe oluyordu magnezyum alıyorum arada geçiyor.
Suppermomyy Hasel0503 kuyruk sokumumu acaba çünkü benimde ağrıyor kuyruk sokumum diş ağrısı gibi bacağıma atıyor
gzmkl Hasel0503 benim de oluyor kuyruk sokumum ağırdı çok 6+3 um ama sırt üstü yatmak istemedim bı ara en son kabizligima bağladım yurusem daha iyi dedim hep
Hasel0503 Ayse0575 yok sadece vitamin plus kullaniyorum bide dusuk önleyici bi ilac kullanıyorum cuma kontrole gidicem ama 3 günlük bi agri normal mi degil mi anlamadim
Hasel0503 Suppermomyy kuyruk sokumu degil sag kalcadan vuruyor sag bacaga kalcanin hemen yukarısı sag agirlikli
Ayse0575 Hasel0503 magnezyum eksikliğindendir. Ağrı devamlı bir ağrı mı böyle arada gelip geçen bir ağrı mı?
Hasel0503 Ayse0575 kiz ne bilim bi tanidik dedi 9 ay oyleydim yuruyemiyordum bi ilac verdi doktor o iyi geliyordu diye bu durumu yasayn var mi diye sizlere sormak istedim
Hasel0503 Ayse0575 hic sorma ilk cocugumda cok rahattim fink fink geziyordum 9 ay bunda disari cikip yurume mecalim yok😂😂
Ayse0575 Hasel0503 bir gün iyiyim bir gün kötüyüm o yüzden ne bi yere gidebiliyorum ya kimseyi davet edebiliyorum aşırı bunaldım ☹️