Serensero 4 - 5 haftalik hamileyim karından çok gerinme isteği geliyor gece uykumdan karnımdan gerinirken uyanıyorum 3-4 kez .uyanıkken hiç olmuyor hamile değilkende hiç yapmazdım ama gerinmek bebeğe zarar verir mi düşünmeden edemedim
surprizbebe Serensero daha bebek tırnak kadar kız ne zararı olcak. Ben 30 haftalığım dün sırtımda falan çok ağrı vardı pilates topunun üstüne yattım sırtüstü gerine gerine😊 ama sırtıma nasıl iyi geldi
HafizeVrr Serensero bende senin gibiydim hatta bu davranışıma anlam veremiyordum ve kendimi şartlandırıyordum yapmayayım diye Şuan 30. Haftama geldim çok şükür bir şey olmuyor sende bu konuda kendini strese sokma hatta anlamsız bir biçimde uykumdaki o gerilmeler geçti hatta psikolojik olduğunu düşünüyorum şuanda😊
seyma0661 Serensero bu korkuyu bende yaşıyorum ya yukarıya uzanma kese düşer vs vs diyolardı doğru mu acaba
busrasya Serensero hiç böyle bir huyum yokken ilk haftalar bu bende de oluyordu çok dikkatimi çekiyordu ve bende korkup kendimi şartlandırıyordum yapmamalıyım diye zamanla geçti ama bende tek bende oldu sanmıştım demek yaşayan varmış
Serensero surprizbebe bebek şuan büyüme aşamasında ya o yüzden endişelendim sağlıkla kucağınıza alın❤️
Serensero seyma0661 valla cuma doktora gidicem sorucam ama saçma bi sorumu emin değilim😂 daha önce hiç yapmazdım böyle çünkü psikolojik belkide
Ayse0575 Serensero sağlıklı bir bebeğe gerneşmekle, ıkınmakla, hoplamakla, zıplamakla asla zarar veremezsiniz 😅