Selcennnn 34 haftalık hamileyim kızlar. Bir kızım olacak Allah izin verirse ☺️ ama isim bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
cLearQueen Selcennnn yaaa cok genis oldu bu binlerce isim var 😁 sen begendiklerini yaz bence anket daha iyi olur 😄
Pelinaltnl Selcennnn bizim Asya’ mız geliyor Benim aklımda umay Gökçe beril helin helen beren isimleri vardi
Selcennnn Pelinaltnl Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🫶 bende Gökçe ismini istedim başta ama eşim beğenmedi sonra soğudum bende 🥲
cLearQueen Selcennnn ben kızıma Duru ismini vericem. Ama diger begendigim isimler inci leyla gökçe parla
Selcennnn Kontes001 Melis ismini de düşünmüştüm aslında 🥹sorun bende değil de eşimde o hiçbir ismi beğenmiyor ama bir fikri de yok 😂
Pelinaltnl Selcennnn bu eşlerin Gökçe ismiyle sorunu ne bende Gökçe istedim yok dedi yüzünü burusturdu 😂 çok şımarık gibi bir his gelmis kendisine göre isimde
Shylaaa Duru, Gülce, Melisa, Deren arkasındayız bizde 😀 ilk kızımın adı Defne kararsızlık çok kötü ya 😀
Selcennnn cLearQueen Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🫶 diğer isimler de güzelmis
Kontes001 Selcennnn benimki de beğenmedi ben inci istemiştim aslında. Melis ismini kızım seçti pera ismini de eşim 😀 iyi dedim olsun çok düşündük
Shylaaa Selcennnn defne çok kolay oldu bizim için adı ne olsun defne olsun dedik oldu 😀 ikinciyi birinciye uydurmak zor doğuma bir ay var küçük diye seviyor eşim 😀