Figen1-2
Ben 4-5 doktor değiştirdim Betül hanıma denk gelene kadar bir şekilde bende memnun kalmadım hiç birinden daha sonra hem burada hemde çevremde Betül hanımı öneren çok oldu 12. Haftamda Betül hanıma gittim ilgisini eşimde dahil olmak üzere çok beğendik şuan 32. Haftamdayım ilk defa bir doktora karşı kendimi böylesine güvende hissediyorum tatlı dilli , güler yüzlü , mesaj attığımda mesajlarıma geri dönüş yapıp bilgilendiriyor 31. Haftamda sancım oldu hastaneye geçtik ebeyle sürekli iletişim halinde oldu kendisi bri davetteydi ama sürekli aradı ve durumumu sordu açıklayıcı bir şekilde süreci anlatıyor, sorularımızı cevaplıyor şakacı ve bir o kadar da tatlı ben kendimi Betül hanımın yanında çok rahat hissediyorum cümle sonuna muhakak kuzum , tatlım vs ekleyip ayrıca cezbediyor doktorum normal doğumda sonuna kadar normal doğum olarak gidiyor kilolu hamile kaldım ve bana normal doğum istiyosum hamur işini azaltmanı istiyorum demişti bu cümleside çok hoşuma gitmişti.
Dediğim gibi şuan 32. Haftamdayım neredeyse gebeliğim başından beri Betül hanıma takipliyim bebeğimin sırtı dönük olmasına rağmen cinsiyetini doğru tahmin etti ben kıza benzetiyorum kızın olucak dedi 12. Haftada 16. Haftada kesin kız dedi detaylı ultrasonda da kız olduğunu söyledi
Tahlilleri sağlık ocağında veya devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi bende o şekilde yapıp tahlillerimi getiriyorum hiç sorun yaşamadım.
Ben Betül hanımdan çok memnunum.
Marmara hastanesi Körfezdeki evimin çok yakınında bir kaç doktorla ilgili güzel şeyler duymadım şu doktor iyi diyen kimsede olmadı o yüzden tercih etmedim