Babygirl91 Ben şuanda 33+6 haftadayım 8 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilodasınız kızlar
Alisde Babygirl91 yaa suan 16 hafta sonralirda 2 kiloyla devam ediyorum.umarim fazla almam sizde cok iyi gitmissiniz
mcansu Babygirl91 12+3teyiz bizde yolun daha çok başı 😌 henüz kilo artışım yok aksine bulantılar falan derken -3.5 -4 kilo ile devam ediyoruz
Babygirl91 Alisde doktorum kilo konusunda çok hassas normal doğum isteiğimiz için genelde protein, kalsiyum ağırlıklı gittik doktora sorsan şimdi bile çok kilo diyor:))
Alisde Babygirl91 benimde.ilk hamileligimdeki doktorum oyleydi kilo liste vermisti kiloma bakardi her gidisimde simdi rahatim ama yinede kendim dikkat ediyorum 😄🌸
Bilibon 80 le gamile kaldim 35-5 iz 84.5 cikti ama ben kilo almadan varil gibiyim karnim catladu hemde nasil
Zeh-ra 36+5 im 7 kilo almışım ama karnım beni çok rahatsız ediyor özellikle akşam yemeğinden sonra inanılmaz geriliyor ve şişiyor o yüzden çok az yemek yiyebiliyorum🤦♀️
Symdnz1 Babygirl91 31 haftaya girdim bugün. 2 kilo aldım. Ama 74 kiloyla hamile kaldım dikkat ediyorum o yüzden.
serapmusta Yarın 35.haftayı bitiriyoruz 80 ile hamile kaldım şu an 89,5 90 arası gidip geliyorum. Daha fazla alır mıyım bilmiyorum ama artık iştahsızlık ve hazımsızlık hat safhada.