Ebru567- myangelson pıhtılaşma mi vardı acaba sizde benimde 2 hamileligimde kalbi durdu pıhtılaşma çıktı 1 tane sağlıklı şükürler olsun kızım var ama ikincide kalbi durunca pıhtılaşma çıkınca şaşırdım ecopirin ve folik asidi hiç kesmedim kan sulandirici başlattı doktor bu ay bekliyorum bat 18 bakaljm neler olucak
myangelson Ebru567- yok pıhtılaşma ile ilgili değil benim olayım 19. Haftada tansiyon yüksekliği ve baş ağrısı sebebiyle çok uzun süre kusma ve öğürme yüzünden nişanım geldi açılma oldu acil serklaj atıldı 1 hafta sonra bakıldı yine kısalma var tekrar serklaj atıldı ama bu sefer de 1 ay sonra enfeksiyondan dolayı doğum gerçekleşti serklaj dikişleri rahimi yirtmaya başladığı için acil sezaryene alındım bebeğe de bulaşmış enfeksiyon kaybettik 27. Haftada
myangelson zey-nep11 Allah razı olsun. 26+5 27 haftalık olarak geçiyor işte 2 gün kuvozde yaşadı ama kaybettik enfeksiyon kaynaklıymıs. Amiiiin 🤲🏻🧡
buse7272722 Edanur0910 ama bu sadece insani yipratiyorki, bende 2-3 senedir deniyorum olmuyor biliyorum yani insan halindende anlarim, fakat en iyi sonucu almak icin kan vermek daha dogru bu testler sadece insani maf ediyo yalancimi positiv mi
melissannesi Julideniz yani ben bu şekilde silik çizgiyle yanıldım iki kez ikiside silik çıktı ve sonrası gebelik değildi o yüzden ne dicemi bilemedm biraz bekle istersen
Buseemm zey-nep11 haaa icimi rahatlattin dedim bu kdr pozitif olup da negatif görülemez heralde o kdr da olmaz dedim 😂🤷
Senagrkn myangelson bende ilk kez böyle bişi oldu çok şaşırdım normalde erken gebelik testte varsa kesin çıkıyor derlerdi muhtemelen markadan
myangelson Senagrkn erken gebelikte benim başıma gelmedi de kaset testte çok yaşadım o olayı. Burada çok gördüm erken gebelik mağdurlarını da. Cidden artık iyice saçma sapan birşey oldu bu testler