Tulayy1 Arkadaşlar sizler hangi marka folik asitleri kullanıyorsunuz bana folbiol 5 mg yazdı doktorum kullananz varmı yorum alabilir miyim
Gamzeli-annee Tulayy1 bende mide bulantısı yapmıştı ven suanda regenesis max kullanıyorum içeri baya dolu bi folik asit
Brc7 Tulayy1 Doktorunuz ne önerdiyse onu kullanın. Burada sorduğunuz insanlar sizin tıbbi geçmişinizi bilemez belki emilim bozukluğunuz olabilir daha önce nöral tüp defekti olan bebeğiniz olabilir düşük veya sağlıksız gebelik gibi gibi…
Birbebekannesi01 Tulayy1 ilk gebeligimde eczaciya danışarak folbiol kullanmıştım burada 5mg yüksek vs gibi çok yorum görüp doktora danıştim 400 mglik folidoce önermişti cok korkmuştum bisey olacak diye biraz pinpirikli biriyim cnku ama çok şükür bebeğim gayet sağlıklı doğdu.
Tulayy1 Gamzeli-annee 5 mg ağır mı sizce bazı araştırmalarmda yorum yapanlar olmuş çok falan diye ama öyle olsaydı doktor yazmasdu heralde diye dusunuyorm
Parilti007 Benim ilk tüp bebek doktorum folbiol vermişti, sonra doktorumu değiştim onu kullanma senin için yüksek, zararı olur yarardan çok dedi ve regenesis max yazdı. Renegesisten çok memnunum içeriği çok güzel açıkçası.
Tulayy1 Parilti007 evet bende bazı kötü yorumlar gördüm ama doktordan doktora da değişiyor demekki eczacıya da sordum burda genelde bu folik asit i veriyolar dedi o da
Hamur1 Bende folas kullanıyorum hormon testi yaptırmıştım sonuclarım güzel çıkmıştı gebelik istiyorum takviye olarak folik asit yazar mısınız demiştim folas verdi ama bazen içmeyi unutuyorum düzenli içemiyorum 😞