Larraa teachermomyy23 Var evet 10 dk olmadan önce çıktıysa pozitiftir büyük ihtimal. Kan verip netleştirin 🌸
Elifff2112 Elifff2112 ama istersen kanı biraz zaman geçince ver benimde böyle çıkmıştı boyle adrtin geçsin ondan sonra ver
teachermomyy23 Hkgezer canım ama çatlatma iğnesi yaptırmıştım bu ay bugün 12.gün oldu inşallah ilacın etkisi geçmiştir sabah kahverengi lekelenmem başlayınca adet olcam sandım hâlâ kahverengi lekelenmem devam ediyor
Elifff2112 Elifff2112 çünkü beta düşük çıkıyor böyle olunca benim oyle oldu yani şu an beta yukselicek mi diye kendimi yiyorum
teachermomyy23 Elifff2112 canım ama benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11.günüm 12 gün oldu hatta öyle diyelim sabah kahverengi lekelenmem gelince test yapayım dedim
teachermomyy23 Elifff2112 hayırlı olsun canım seninde ben önceden bir dış gebelik geçirdim biliyorum o hissi betam çok yavaş artıyordu Rabbim kimseye yaşatmasın
Elifff2112 teachermomyy23 amin dua et bana olur mu boyle bir üzüntü yaşamayayim sağlıklı ilerlesin gebeligimiz