Bende sizlere bi şey danışmak istiyorum. Bunu bize niye soruyorsun diyebilirsiniz ama doktorlara çok fazla danıştım bence senin bi şeyin yok dedi geçti kadin doğum doktorum. Haftam ilerleyince de böyle kaldım.
İlk gebeliğimde şekerim yoktu, kilom normal, genetik olarak sorun yok doktor açlık tokluk baktı sorun yok, yükleme tamamen sana kalmış dedi. Ben yine 50 mg ile sağlık ocağında yükleme yaptırdım 1.saat sonunda kan alındı sınır 140 benimki 150 cikti. Dahiliyeye gittim 75ile yükleme yapılamadı çok kustum bi sonraki hafta gidince de 29.haftaya girmişsin artık denildi öyle çaresizce kalakaldım. Cihaz aldım evde açlık tokluk ölçüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum hiçbir zaman şekerim yüksek çıkmıyor evde yaptığım ölçüm çizelgesini doktora götürdüm bence senin şekerin yok dedi ne yapacağımı sasirdim bebeğin suyu normal önceden 10 gün önde gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu gidiyor. bu durumda sizlere sormak istedim burdan çok şey öğrendim annelerle 😇 nasıl bi yol izlemeliyim doktor üstüne düşmedi evde ölçümlerde iyi