YeniAnne55 35+5günlüğüz Sigrayı bırakmadım hamileliğim boyunca sadece azaltabildim buzamana kadar bi sıkıntım çıkmadı bugun randevum vardı sigra dumanı kireçlenme yapmıs buda ağrı olmasına sebep oluyomus normalde alttan muanem vardı bugun doktorum muane edersem dogumunu tetikler erken gelebilir dedi haftaya yaprız bu aradada sıgrayı bırak neresinden dönersen kârdır şuan bizim için dedi sigra dumanı baskı yapıyo şuan çocuga dedi😔 Yani milletin lafına inanmayın yok ben içtim bile olmadı yok onun çocugu içti sapa saglam dogdu falan filan irademize sahip çıkalım güzel anneler sonrasında son pişmanlık fayda etmiyo 🙏
Cansn YeniAnne55 çok geçmiş olsun üzüldüm böyle birşey yaşamanıza. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sakız öneririm ben canım istedikçe sakız çiğnemiştim.
Zmerve YeniAnne55 Allah yardımcın olsun canım bende 33+2yim bırakamadım sen kaçtane içiyordun günde? Bide kireçnlenme nasıl oluyor acba işte stresli hamilelik olunca hiç düşünemiyor insn bazı şeyleri 😣😣
YeniAnne55 Zmerve 5adet içiyodum canım bazen stres sinirden 5ide geçiyodu ulturosonda fotosunu bile zor gördü canım doktor o kireçlenme artık nasıl bişeyse tetikliyomus dogumu ağrılaru çoğatlıypmus😔