Hatice5258 Sorum yukarda sürekli yatarak dinlenerek geçirdim hamileliği artık hareket etmem gerekiyormuş kendimi fazla da yormadım ama kasıklarım sırtım ve göğüslerim çok ağrıdı koltuğa kendimi zor attım normal mıdır? Siz de iş yaparken ağrılarınız oluyormu?
Eda5924 Hatice5258 yatarak dinlenerek gecirdigin için şimdi hareket etmen zor gelmiştir ama hareket etmen gerekiyor çok zorlamamak adına ufaktan başla canım 🫶🏻
Aylaa123 Hatice5258 bence hamileliğinizi yatarak geçirdiğiniz için öyle hissetmeniz normal beden alışık değil bir kere birde ağırlasıyoruz ben 32. Haftayım hiç yatmadım bu zamana kadar sporda yaptım yürüyüşte çalısıyorumda ev temizliğide yapıyorum benim hiç biryerim ağrımıyor gayet iyiyim
Mery6619 Hatice5258 çok normal canim bende yatarak geçiriyorum hamileligimi dr kontrolüne gidip geldiğim gün ağrıdan uyuyamıyorum hoş yürümüyorum bile araba ile gidip geliyoruz ama hem vücut ağırlaşıyor hemde yatmakdan kaslar unuttu bence hareket etmeyi
denizleo09 Yatarak geçirdiğiniz içindir ufak ufak hareket etmeye başlarsanız ağrılar da diner bence. 30.haftaya girdim nerdeyse hiç oturmuyorum biraz yatıp uzansam sanki her yerim ağrıyor benimde gebeliğim riskliydi ama bu şekilde dağıttım kafamı
drn5410 Hatice5258 bende 33+1im hiç oturamıyorum desem yeri ve çok yoruluyorum artık akşam yattığım yeri bilmiyorum resmen.. ama günlük yürüyüş yapmanız lazım gerçekten normal doğum istiyorsanız özellikle hareketsiz olmaz