Gayearasatalay Mavidunyamm beyaz sirke ile mi yıkayacağım deneyeyim bunu siz denediz mi faydası oldu mu
Mavidunyamm Gayearasatalay bende faydası olmuştu inşallah size de olur. Sirkenin zaten bir zararı yok
Mavidunyamm muallimehnm haftada 3 gün yaptım enfeksiyon geçene kadar yapıyorsunuz. Onu yaptıktan sonra tesadüf mü bilmiyorum tekrarlamadi bende
Basak muallimehnm ben peçeteye elma sirkesi döküp 10-15 saniye kadar alttan kapatıp bekliyorum sonra çıkarıyorum canım bayağı etkisini görüyorum. Yanmam her olduğunda günde 3-4 kez yapıyorum doktoruma da danıştım iyi geliyorsa yap dedi
Eliif95 Limonlu sirkeli( ev yapımı elma)su , kefir yoğurt tarzı şeyleri sık sık tüketiyorum önlem amaçlı bende. Evde iç çamaşırı giymiyorum bu arada onun çok faydasını gördüm hem lavabodan sonra ıslak kalmıyor, ya da akıntı olsa hemde havadar tutuyor orayı
Hka_hilal Eliif95 Eliif95 Bi şey soracağım iç çamaşırı giymiyorum demişsiniz ya o zaman hep gecelik tarzı bi kıyafet mi tercih ediyordunuz? Pijamayı doğrudan giymek de sonuçta iç çamaşırı gibi değeceği için aynı etkiyi yaratacaktır.
anonimuye Gayearasatalay merhaba iç çamasırınızı mümkünse günde iki defa degilse her gun mutlaka degiştirin o bölgenin kuru kalması gerekiyor birde ilişkide korunun bazen eşten kaynaklıda olabiliyor
Gayearasatalay anonimuye anladım çok çok teşekkür ederim yani cinsel ilişki dahil etkiliyor anladığım kadarıyla 🥹
fncrv Gayearasatalay vallahi vallahi ben de bir sakınca olmadı çocuğuma da bir şey olmadı yani Allah korusun hani haşlayıp suyunu içmek tabii ki zararlı ama bunu közleyip oranınıza koyuyorsunuz yani bir sıkıntı olmadı bende bir de karbonatlı suyla sildim ben sürekli temizledim sirke çok yaktı beni aşırı yaktı canım yandı yani sirkeyi o yüzden önermem
Eliif95 Hka_hilal pamuklu lastikli pijamalar giyiyorum penti suwen gibi yerlerden aldığım. Onlar hem rahat hemde göbeğimin altına geldiği için lastiği iç çamaşırı gibi sıkmıyo orayı havasız bırakmıyor.
Hka_hilal Eliif95 anladım çok teşekkür ederim. Ben de çünkü bir türlü idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum. Antibiyotikler temizlikler hat safhada c vitamini desen günde 5 kere içiyor doktorum. Ama yok yani geçmiyor 🙁
Eliif95 Hka_hilal bunu bana biri tavsiye etmişti ama hatırlayamadım . Doktoru ona demişti galiba rahatlatıyor beni açıkçası her gün değişiyorum pijamamı ama
Asli_uyar Pamuklu iç çamaşırı giyin ve mutlaka ütüleyip giyin günde en az iki defa değiştirin ben böyle kurtuldum.
Eliif95 Gayearasatalay ben progestan fitil kullanıyorum geceleri iç çamaşırla yatıp onu sabaha doğru çıkarıyorum bazen yeni iç çamaşırı giyiyorum bazen yeni pijama. Gün içinde akıntım olursa pijamayı değişiyorum. Ben serklajlıyım bu arada önlem amaçlı 60 derecede yıkayıp sürekli değişiyorum. 3-4 günde bir sadece pijamalarım iç çamaşırlarım dolduruyo makinayı zaten.
Basak Gayearasatalay aynen canım 10-15 sanıye kadar bekletiyorum fazla değil. Sadece enfeksiyon hissettiğimde yapıyorum bol su içiyorum rahatlatıyor
Hka_hilal Eliif95 ben de serklajlıyım benim de enfeksiyondan rahim ağzım bir anda kısaldı. Acil serklaj yapıldı 20. haftamda. Şimdi ben de 25+3 oldum. Hastanede yatarken damardan sürekli antibiyotik verdiklerinden hiç kalmamıştı eve geldikten sonra da bi süre yoktu. Geçen hafta doktora gittim enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım bu hafta gittim artmış enfeksiyon azalacağına 😓