Cansel2017 Kizlar sağ kalcam çok agiriyo 2. Hamileliğim ilkinde sıkıntı yaşamadım hiç bazen o kadar tutuyo ki kalkamiyom yerimeden iş yapamıyorum ve genelde oglan cocougunda olur diyolar kalça ağırı bu doğru mu bilen var mi
Buskyksl Cansel2017 bende de var 15 haftalık erkek denildi ondan mı bilemiyorum riskli benim hep kafam riske gidiyor
Aserpil Cansel2017 ben oğluma hamileyken yakalandım ona meğer bel fıtığı kalçada başlarmis. Diguma kadar mecbur çektim. Hatta yolda yürürken kasılıp kaldığımı hatırlıyorum. Şimdi ikinciye hamileyim çok fazla bı etkisi yok şimdilik hamileliğe dair . Umarım.bi mucize olurda bu hamilelikte mahvetmez beni. Malum şimdi bakmakla yükümlü olduğum bı cicuk var
EltAyfer Cansel2017 Bende ilk hamileliğimde de vardı, şimdi de var. Ev işi vs yapacak olsam artıyor, bacağa vuruyor. Ilki kızdı, ikincisi belli değil daha. Magnezyum eksikliği olabilir, 3.aydan sonra kullanmaya başlayınca biraz dindirmişti.
irem-16 Cansel2017 bunun cinsiyet ile alakası yok canım öncelikle onu belirteyim. Annem bana hamileyken kalça ağrısından bildiğin topal gezmiş son zamanlar. Doğumdan sonra rahatlamış. Ben de 12 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. Kalçam inanılmaz derecede ağrıyor. Sağ kalça kemiğim batıyor resmen. Doktor bana magnezyum verdi. Magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş ama en önemli nedeni de rahim büyüdüğü için oradaki sinire baskı yaparmış ve ondan dolayı bu ağrıyı yaşarmışız. Doğumdan sonra geçecek hepsi inşallah 🥰
Elifozkaya Kalça ağrısı bende de dünden beri başladı bebeğimin cinsiyeti erkek ama onunla mı alakalıdır bilmiyorum
Cansel2017 Aserpil ay Allah korusun ya öyle kızım var evde bakmam gereken üstelik 19 aylık allahm ins geçer 😢
Aserpil Cansel2017 aynen ya benim yavaş yavaş ağrımaya başladı. Artık çok kasmadan hareketler yapmaya çalışıyorum. Umarim mahvetmez bizi
Cansel2017 irem-16 teşekkür ederim canım ilkinde yasamdim ya şimdi tereddüt ettim bide bitane arkadasima sordum onunda olmuş bel fıtığı çıkmış doğumum çok zor oldu dedi ve cok korktum😢 tedirgin oldum bu arada iyi geldiği magnezyum ilacı