Jendjdnakc mrymozn ben de bu sabah yaptım aynen böyle çıktı yaptığım test artımeddi sonra testten çok memnun olmadıkları için başka bir marka yaptım ama ilk defa duyduğum bir markaydı negatif çıktı hemen kan verdim inşallah artımed bu sefer doğru söylüyordur 😌
mrymozn Jendjdnakc bende bugün days doctor diye bir test aldm beyaz bir çizgi çıktı sonra bunu aldm ama bakalım ne olacak
Kkardelenn1 mrymozn benimde böyle çıktı betam 14.45 çıktı çok yeniymıs inşallah hepimizin sağlıkla ilerler
Kkardelenn1 mrymozn benimde son adet tarihim 31 Temmuz çok yakınız böyle silik çıktı dört gün önce dünde kanda bakıldı 14.45 beta inşallah hepimizin sağlıkla sıhhatle alacağımız haberler olur
mrymozn cauuv1 evet öncesi de çok test yaptım çıkmadı ama ovulasyon testi bat günümde tekrar pik olmuştu o beni ümitlendirdi ama bakalm
motherof3son mrymozn adetinizden kaç gün geçti. Çok hafif ve silik yani ayırt etmesi zor. 2 gün sonra tekrar yapın koyulaşma veya silik olsa bile belirginleşme olursa artık kalp atışını dinlemeye gidersin 🤭
Dunyam28 Şöyle ki regliniz 11 gün gecikmiş bu durumda bayağı koyu çizgi çıkması gerekirdi. Umarım kalbinizden geçen gerçekleşir. Fakat negatif olma ihtimali de yüksek. Kan sonucunuz çıktı mı?
cauuv1 Dunyam28 evet bende buna şaşırdım. Ya benim bat 2 gün geçti test negatif belirtiler de var. Ne zaman kan versem tam olarak net sonuc alabilirim acaba? Regl olcak gibi degilim hiç
Dunyam28 cauuv1 kan şu an verseniz de doğru sonuç verir ben erken gebelik testi ile adetten 10 gün önce öğrendim sonra hemen kan verdim 92.5 beta ile öğrendim. Daha adete 9 gün vardı