Freefam Selam kizlar 25+1 iz 750 gr agirligi sizinkiler nasil normal mi kilomuz doktor normal dedi ama emin olamadim burda daha yuksek kilolar gormustum
Balyanaklikoalam Freefam aynı soru var kafamda bugün gittik 25+4 787 gr 32 cm dedi çok iyi hatta önde gidiyor dedi ama ilk kızım 25+0 da 1 kilo 36 cmmiş ona göre minik geldi bana gelişmemiş gibi bilemedim yine de normaldir diye düşünüyorum
Festinalente Freefam benım de bugün randevum vardı 25+3 876 gram boyu da 33 cm bır hafta önde gidiyor normal dedi doktor
Aslanmom1 Freefam 25 hafta 850 gr ama bie hafta önden gidiyor bizimki 26 hafta ile uyumlu seninki de normal bence
HAvvAHmet 25+0 da 680 demişti doktor ben de az diye düşündüm ama doktor gayet iyi dedi burda hep daha fazlasını duydum ama bilemiyorum özellikle de sordum doktora iyi mi diye iyi dedi🥰
Freefam Normal o zaman hemen hemen hepimizinki ayni kilolar @meralzg @Balyanaklikoalam @HAvvAHmet @Festinalente
Bo16 Haftada 800 gr demişti doktor sorduğumda normal demişti sizinki normaldir Bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorsanız normal bende öle yapıyorum çünkü
Nisa3452 25+2 de gittik 733gram doktor çok kilolu bebek olmaz bende 3 kiloyu görür mü hocam dedim zor dedi çok mu zayif yeme düzenimi değiştireceğim artık önerisi olan varsa bunu ye gibilerden çok mutlu olarak dinlee ve uygularım bacılar:)