busra_2332 esriesri benim oğlumun adı Aras, şimdi ikinciye hamileyim onun da Aslan olacak inşallah:) gökalp göktuğ bunlarda güzel bence ama kim ne derse desin ne önerirse önersin senin ve eşinin içine sinen isim her zaman en güzelidir kimseyi dinleme o yüzden :)
Citirmom esriesri Ediz güzel ama zor bence söylemesi. Erkek ismi olarak önerilerim: Ferhan, Bulut, Ekin, Doğu, Acar, Dağhan, Asil, Kıvanç.
Winner -ilayda52 Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun var 83 yaşında. Çok da modern bi isim değil ama güzel bi isim. Günümüzde şarkıcı ediz sayesinde tekrar popüler oldu.
esriesri Winner Evet onun sonu Edis galiba ama haklısınız aynı isim sonuçta. Türkçe kökenli olmasını istiyoruz. Altay ismine de yakınız eşim beğeniyor çok. Sizce bu isim nasıl?
Mymy1617 Ben altay ismini baya beğeniyorum oğlum olursa düşünebilirim. Gökalp ismini de çok seviyorum
esriesri Mymy1617 evet Gökalp de çok güzel çok beğendim. Sizce Altay tek olarak mı güzel yoksa yanına Ediz uyumlu olur mu. İsim işi kolay değilmiş 🙂↕️
Mymy1617 esriesri ediz ve altay birlikte uyumlu değil bence tek başına ikisi de güzel iki isim birden mi düşünüyorsunuz
Mymy1617 esriesri ayrıca yukarıdaki yoruma katılıyorum 4-5 isim arasında dönüp duruyor isimler. Ben göktuğ ismini de beğenmeme rağmen çok popüler olduğu için gökalp seçtim şimdilik
snoopy Altay ismi çok tok, söylenişi kolay, Türkçe 🤗 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ayrıca okula başladığında herkesin ismi aynı olacakken Altay sıyrılacak aradan. Çünkü son zamalarda sadece 4-5 isim konuyor bebeklere 😌
esriesri Mymy1617 ikisi de hoşumuza gitti biri bir tık fazla eşimin favorisi birisi de bir tık fazla benim favorim ☺️ Ama benim aslında fikrim tek isim koymaktan yana. Durum böyle olunca insan arada kalıyor. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin🙏🏻
Mymy1617 esriesri ediz ismi dediği Dediğiniz gibi sonu Karıştırılabilir Ben beğendiğim düşündüğüm isimleri sıralayım: Egemen Dağhan Gökalp Kutay Altay Bence altay koyun gitsin mis gibi isim🤣
esriesri Mymy1617 inanır mısınız bu isimlerin hepsi aklımdan geçti. Galiba tercihlerimiz aynı sizinle😀
Mymy1617 esriesri ayy ne güzel😻 türkçe anlamlı güzel isimler işte soyadınıza göre karar vermeyi ben de öneririm