myangelson Ytsnzy pahalı baya gerçekten ağız tadıyla meyve sebze almaya kalksan hepsi dünyanın parası tutuyor 🥲
Kubraalp67 Ytsnzy bence her mevsimin kendine göre güzelliği var çıkanlardan yemek daha faydalı diye düşünüyorum. Tabi ki istisnalar vardır sevdiğimiz şeyleri dondurucuya koymakta sakınca görmüyorum 😊
Deletedmom_116 Mrvsmt2502 Geçen sene falan denk gelseydik Resmen belleş dağıttık üç dört liraya aliyolar diye vermedik lafa bak ben bir aylık Bebemle toplucam kasa kasa su bile alamicak paraya saticam Hak mi adalet mi 🥹
Mrvsmt2502 Deletedmom_116 maalesef öyle ya araya aracı girince üretici hiç kazanmıyor su parası değil
Deletedmom_116 Mrvsmt2502 aynen öyle Hafta sonu mesela buraya gelen komşular var Normalde merkezde olup Onlara sattık 3 buçuk bin getirisi oldu coval coval verip alamıyoruz o parayi
Mrvsmt2502 Deletedmom_116 ay araları çok yakınmış rabbim kolaylıklar versin bene 3 yaş bile az gibi geliyor 🥲
Mavidunyamm Deletedmom_116 kiiiizzzzzzzz sen hamile misin Allah seni napmasin😂😂😂😂 kalcam kalcam dedin sonunda hamile kaldin 😂😂😂😂😂 çok şaşırdım şuan ama sevindim de
ogrencibimom Ytsnzy kolay olduğu için yapıyorum ya😅bende çok sevmem ev işi yemek yapmayı eşim esnaf bazen erken geliveriyor çok pratik oluyor buzluk😅kayınvalidemin gözünün içine bakıyorum valla hamileyim yapamıyorum bende, yüksek çorbası döksün atalım buzluğa içli köfte döküp koyalım oh mis🫶🏻
Ytsnzy Mrvsmt2502 benim kızım da 3 yaşına girecek 31 ekimde oğlum da kasımın ilk haftası doğacak bende korkuyorum 🥲
Deletedmom_116 Mrvsmt2502 az daha böyle giderse yapmicaz gibi duruyor üç beş seneye kalmaz merkeze bile tasinirz gibi
Mrvsmt2502 Ytsnzy rabbim yardımcımız olsun bende korkuyorum erken oldu gibi geliyo 🥲 kızımı ihmal etmekten korkuyorum
surprizbebe Ytsnzy bence de abartmaya gerek yok. Domates sosa tamamım ben de. Onun dışında doğranmış biber koydum. Bezelye barbunya. Bi de taze fasülye koyacağım inşallah beğenip alamadım daha😂 bi de her yıldan farklı olarak bu defa erik kuruttum doğumdan sonra hoşaf yaparım falan diye.
Ytsnzy surprizbebe ohh tamam miss gibi yeter işte 🥰😀bende kayısı kurutmuştum bi kasa hediye gelince ☺️
Mavidunyamm Ytsnzy benim yapma sebebimde iki küçük çocuğum olduğu için pratik olsun diye. Kurabiye, konserve, patlıcan , kabak hepsini buzluğa koyuyorum. Misafir mi gelecek hemen çıkarıp yapıyorum
Ytsnzy Mavidunyamm misafir geldiği zaman çok stres yapmam imkan dahilinde hazırlayabildiğim kadar hazırlarım