Bebekonunannesi Kızlar ben hamile kaldığımdan beri damak tadım değişti. Sabah kahvaltısı yapamıyorum. Domates salatalık midemi bulandırıyor. Sadece yemek yemek istiyorum. Sizde aynı durumu yaşıyor musunuz???
Hatice5258 Bebekonunannesi ben yemek yemek istemiyorum sürekli kahvaltılık yemek istiyorum peynir domates salata helva ve çay bu tür şeyler yemek istiyorum çorba pilav dedikce burnuma kokuyor sanki
yeni_anne2 Bebekonunannesi hamilelikte zatenn damak tadı degisıyor takı doguma kadar dogurduktan sonra ne yediğinizi anlıyorsuunuz ben yıyıyorım tuzlanmış salata domates bense yemek yiyemiyorum
Kubraalp67 Bebekonunannesi ilk aylarda sadece yoğurtla ve kuru ekmekle besleniyordum sabah öğle akşam sadece yoğurt ve ekmek diğer geri kalan her şey midemi kaldırıyordu. Çok zor günlerdi hafızamdan silinmesini istediğim tek şey hamileliğin ilk 5 ayı.
Larraa Bebekonunannesi 9. Haftaya kadar çubuk kraker ve peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyordum. Herşeyden iğreniyordum sonra hafifledi yemeye başladım. Geçici bir süreç merak etmeyin 🌸
Bebekonunannesi @_mucizem_ ay ben yemek yiyorum ama kahvaltılık şeyler çok kötü midemi bulandırıyo. İnsan domates görünce kusar mı ya 🥺🥺
_mucizem_ Bebekonunannesi valla kusar 😂 bu gün oğlum makarna istedi ayıptır söylemesi makarna haşlama kokusundan midem bulandı 😩🤦🏻♀️
Feniks Bebekonunannesi ohoo o ne ki ben sudan tiksindim bütün hazır su markalarını denedim hepsinde ayrı koku ve tat aldım 😂 18.haftada yavaş yavaş geçmeye başladı sadece arıtmadan su içebiliyordum
Bebekonunannesi @Hatice5258 tam tersim. Ben de normalde salatalık domates o kadar severdim ki şimdi asla yemediğim et kıyma soğan yemek istiyorum.
Bebekonunannesi @yeni_anne2 galiba vücudun ona ihtiyacı oluyor ki onu istiyor diye yorumlamak istiyorum ama kahvaltı yapmayı çok özledim :((
Bebekonunannesi @Kubraalp67 ayy ne kadar zor geçmiş sizinki Allah yardımcınız olsun. Benim de 3 ayım doldu acaba devam eder mi böyle doğuma kadar?
Kubraalp67 Bebekonunannesi benim 6. Ayda geçti diyebilirim şimdi bile hassasiyetim var bazı şeylere ama eskisinden daha iyiyim çok şükür en azından beslenebiliyorum. Sizin de geçer yakın zamanda merak etmeyin.
Bebekonunannesi @Larraa inşallah geçer 3. Ayımı doldurdum bu ay geçer diye ümit ettim ama nafile. Bir de böyle hamile insanların bugün ne yedim videolarını gördükçe acaba yeterli beslenmiyor muyum diye de düşünüyorum. Her sabah yumurta yiyolar ben yumurtaya dokunamıyorum bile
Larraa Bebekonunannesi Doktorunuza danışsanız size ilaç verse aslında. Ben ilaçla rahatladım aksi halde benim de bulantılarım devam ediyor. Ben de 13 haftalığım. İlaçla yeniden hayata döndüm diyebilirim ☺️
Bebekonunannesi @Feniks bir ara su içerken bende de oldu ama kısa sürdü çok şükür. İnsanlar hamileyken ne yedim vlogu çekiyor baktıkça kendim az besleniyorum gibi geliyor. Ama tabi herkesin süreci farklı.
Larraa Bebekonunannesi İnşallah gerek kalmaz o zamana kadar geçer ama geçmezse isteyin mutlaka. Siz de 13 haftalık mısınız 🥰