Tutaste_ 10.10.2024 e gün aldık bebişee 😇😇😇 dönmüş bebeişimiz ama kücükken kalp ameliyatı oldum ben doktor zorlamaya gerek yok dedi. Zaten bende sezeryan istiyordum Bı ay var tam tamınaaa 😇😇😇 sonrası korkutuyor benı sezeryanın 🫣🫣 sizde durumlar nedir 🫣
perihankrkya Tutaste_ ayy benmde 10.10.2024 doğum tabi o zamana kadar beklerse 😂 suan 34+3um siz kac haftaliksiniz suan ☺️ bakalm ayni gun doguracakmiyiz kiz haberleşelim
Tutaste_ Larraa amin sizinde insallah gübü belli olunca cok garip oluyor insan tabi ozaman kadar durabilirse 😀
perihankrkya Tutaste_ insallah saglikla gelsinlerde biz bekleriz ☺️ bakalm ayni gun dogarsak mutlaka birbirimize yazalım ☺️
Aylaa123 Tutaste_ normal olursa 28 ekimde tüm tuşlara basıp 29 da dünyaya getirmek istiyorum nasip artık 😂
Tutaste_ Aylaa123 ahahah 😀 kız sağlıklı olsuna napalm ıceerde dur diyemezsin. Ee son günümü 28 ine geliyor sezeryan mıı
Aylaa123 Tutaste_ suan doğum seklim belli değil işte o tarihe denk getirmeye çalıscam 😂40 hafta 2 kasımda doluyor normalde