Kbrabrkci1_ Nefes daralması yaşıyorum bu haftalarda yaşayan oldumu nefesim sanki vücuduma yetmiyormuş hissi var normal mi acaba
Larraa Kbrabrkci1_ Çok erken aslında bu durum son haftalarda 3. Trimesterde olan bir şey genelde. 13 haftalığım hiç yaşamadım. Siz kontrole gittiğinizde doktorunuza anlatın durumu bence🌸
afra119- Kbrabrkci1_ bende yaşadım aynı haftalarda, nefes yetmiyordu sanki çok normal canım endişe etmeyin, yine de bir doktora söyleyiniz
Lemakk Kbrabrkci1_ bende yaşamıştım ilk ayda ama benimki önceden de nadir oluyordu doktoruma sormamıştım hiç
Kbrabrkci1_ Lemakk benimde arada bir oluurodu 3 gündür falan daha fazla olmaya başladı sürekli onu düşünüyorum psikolojik de mi acaba diyorum
Kbrabrkci1_ Lemakk yok hayır hiç kullanmadım geçen hafta bir grip atlattım hala bir geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ondan sebep mi bilmiyorum
Kbrabrkci1_ afra119- psikolojik olarak etkileniyorum sanki sürekli nefes alamıyor zor aliyormusum gibi kızımda hiç yaşamadım böyle birsey
afra119- Kbrabrkci1_ bende İlk gebeliğimde yaşamadım ama bunda yaşadım ama geçti şuanda şimdi vücut alışmaya çalışıyoror herhalde çünkü bende ilk haftalarda çok yaşadım şimdi 12 haftadayiz biz