Kızlar merhaba bugün o kadar bunalım içerisindeyim ki dokunsanız ağlıycam ki şuan gözlerim dolu yazıyorum sanırım hormonlardan kaynaklı biraz içimi dökmek istedimm… kilolu hamile kaldım zaten başlarda da biraz sürekli uyuduğum ve midem bulandığı için pek fazla yataktan kalkamadım kendi evimin işini gücünü göremedim makineye kıyafet yıkamak için çamaşır dahi atamıyordum siz düşünün deterjan kokusundan dolayı neyse ilk üç ay dört ay o şekilde geçti ikinci trimester biraz daha rahattım enerji ve bulantı olarak üçüncü trimesterın girmesiyle ağırlık tekrar başladı uyku düzensizliği rahat hareket edememe ödem vs şu son haftalarda tekrar ödem çoğalmaya başladı boy olarak kısa biriyim zaten(153) 87 kilo oldum oturup kalkmam yatmam bir iş yapmakta o kadar zorlanıyorum ki 10 dakika iş yapsam 1 saat yatıyorum… eski enerjik halimi her bakımdan hareketliliğimi çookk özlediim böyle olmaya alışık değilim ama artık çok bunaldıım yetememekten eşime çocuğuma(4yaşında) karnımdaki kızıma bebeğimede yüklenmek istemiyorum ama acayip bir can sıkkınlığı var içimdee 😢😢