Ebaki _Mother_ biliyon mu kız göbeğime yapınca testi önce erkeğe yöneliyor sonra büyük bir yuvarlak ciziyo acaba detaylı da mı kız olacağını ogrencem ya 😅😅😅
_Mother_ Ebaki yaaa kıyamam ben sana yaaa rabbim inşallah gönlüne göre nasip eder yaa çok istiyorsun gibi öyle olur inşallah 💝☺️
Nisa51 Ebaki insallh cnm sagliikli olsunda 2 tane kizim var buda erkek olur peki nasil anlıyorsun cnm 🥰
Melisa3545 Ebaki bir doktor erkek dedi diğer doktor kız dedi çok heyecanlıyım 🤩 bacak arasını bayağı gördük erkek gibiydi ama emin olamıyoruz değişenleri çok duyunca
Ebaki _Mother_ İnşallah canım hayırlısı artık napalim Rabbim erkek evlat uygun görmüş bana tekrar vardr bunda bir hayr
Melisa3545 Ebaki onu vermedi, 12+6 olduğu için. Sadece bunu verdi ama gösterdi bize de görünüyordu, hayırlısı artık
_Mother_ Ebaki aynen canım yine çok şey yapma herşeyde vardır bir hayır rabbim diğer meyveyi de nasip etsin mahrum bırakmasın inşallah
_Mother_ Ebaki maşallah benim teyzem de 6 erkekten sonra 7. Kız oldu 😅 daha erken nasip olur inşallah bu zamanda o kadar çocuk her açıdan zor valla