Bernaderen Emirfaruk bennn 🙋🏼♀️ Bu aralar ağzımın içinde değişik bi tat var anlayamadığım bisey tatlı yiyorum mesela o değişik tadı bastırmak icin ama yok gecmiyo 😬
Hulyarsln Emirfaruk hamilelikte tükürük bezleri olması gerekenden fazla çalışır buda değişik koku ve tat oluşturur ağız içinde .
halimeaydinnn Emirfaruk 😔bende oyleyim canm ya hic gecmiyir ilk gebeligimde de oyleydi simdi de oyle ama bebek hareket haline gelene kadar devam ediyor
Emirfaruk Bernaderen evet tam anlatmak istediğim şey benimde geçmiyor turşu falan yiyorum bastırsın diye ama geçmiyor😣
SimaTuranAslankaya Emirfaruk 36.haftamdayım aynen devam bende sürekli gececek mi diye bekledim beklediğimle kaldım gecmiyo üstüne yutkunma problemi de ekleniyo
Emirfaruk halimeaydinnn ilk gebeliğimde hatırlamıyorm varmıydı yada onda bulantım çok fazla olduğu için ona sıra gelmıyordu galiba😊
Elifsaadet Emirfaruk ağzımda hep metalik tat. Ne yesem tat alamama, en sevdiğim şeylerden bile tat olanıyorum, her zaman yaptığım yemek sanki olmamış gibi geliyor🤢
Aylnn Emirfaruk 34 haftalığım o tat hala var geçmiyor😐😑 ne yersem yiyim yedikten sonra tadı gidiyor ve bu tat geliyor 😪
Kaya1902 Emirfaruk benimde diş etlerim şişti ve ara ara kanıyor bu yüzden ağzımda hep bi kan tadı 🤮 fırçaladıkça da coşuyo 😂
Bernaderen Kızlar bende hamilelikten süpheleniyorum bu ay ondanmı böyle oldum acaba diğer bebeğimi 4 ay önce kaybettim
prensleriminannesii Emirfaruk 16 haftaligim hala geçmedi 🤦🏻♀️ karbonatli sakız çiğniyorum iyi geliyor brakinca gene ayni