Feniks Kızlar vajinamda ara ara özellikle ilk yataktan kalkarken bir ağrı oluyor kemik ağrısı gibi zonklama gibi garip bi ağrı tarifte edemiyorum baskı da var gibi normal mi doktora yazmadım 23ünde kontrolüm var
111Anneolmak Feniks aynısı bende de oluyor 30+1 im sabahları uyanınca vajina kemiğinde sağa sola dönerken ağrı oluyor gün içinde rahatlıyor biraz 😣
Yimma Feniks 30+5 teyim aynı şeyi yaşıyorum özellikle yataktan kalkarken, eğilip kalkarken ve fazla yürüyünce kemik ağrıyor resmen. Artık çok canımı yakmaya başladı
Bahar3302 Feniks aynı durum bendede var bende 33+2 günlüğüm doktor baş aşağı pozisyonu almış ondan dedi bana
dryyrd pelvis yapısal olarak doğuma hazırlanıyor, kaslar gevşiyor genişliyor uzuyor kısalıyor, bebişinde baskı yapması çok normal 🥲
Feniks Bahar3302 ben en son 28 de gitmiştim o zaman bana da baş aşağı pozisyonu almış demişti ama ağrım yoktu 😂 çekicez artık güzel şeyler bunlar bile diyip kendimi teselli ediyorum
Bahar3302 Feniks inanın oyle sonu güzel se beklemeye değer bende kengi ağrısı ve rahime baskıda yaptığı zaman eşimin destegi ile ayaga kalkabiliyorum çoğu gitti azı kaldı sağlıkla gelsin minislerimiz 🥰🙏
Annesininmelei Feniks ben 37 haftalık oldum. 24. Haftadan beri var o ağrı bende. Her gün çekiyorum. Doktorum normal diyor. Gittikçe şiddetlendi ağrı. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Ama doktorum dayanacaksın mecbursun diyor. Her şey yolunda olduğu için 39 dan önce almam diyor.